【 10月新番】魔法禁書目錄Ⅲ

1001 回覆
8 Like 14 Dislike
岩岩上DAL官網睇
デート・ア・ライブⅢ Blu-ray / DVD BOX 上巻
【 時崎狂三1/7スケールフィギュア付き完全数量限定版】
仆街JC識玩到
準備接受超能力開發! 《魔法禁書目錄》登陸C3AFA主舞台

節目:「A Certain Magical IndexⅢ」C3AFA HK Special Stage

嘉賓:阿部敦(聲演上条當麻)、井口裕香(聲演茵蒂克絲)

日期:2月24日(星期日)

詳情請留意官網 www.c3afahk.com 同埋Facebook嘅最新消息喇!

©2017 Kazuma kamachi/KADOKAWA CORPORETION AMW/PROJEXT-INDEX Ⅲ

#C3AFAHK #C3AFA #阿部敦 #井口裕香 #魔法禁書目錄 #とある魔術の禁書目録
去都係為當麻嘅者
唔通為無人識果個咩
岩呀
我覺得最勁唔係咩魔法派定科學派
最勁係個電訊網絡,係飛機上係森林
係地底英法日唔同地方都收得咁清楚
有學園都市既科技
水底都收到啦
學園都市科技領先全球20年
唔知點解覺得學園都市代表日本人心目中嘅日本科技, 係勁過Google 一百倍
隔離Gridman雨宮哲嘅分鏡突破上限
依邊就突破下限
算9數啦 下集下咗一季啦 一集比一集柒
食咗3次之餘 個碗冇野 食空氣啊屌佢老母
明明冇時間 啲劇情亂咁飛
啊 屌佢老母jc staff班撚野就攞撚咗5,6分鐘去搞bbq大食會
打下j都唔呀
點解聖人崩壞第一次無效第二次有效?
第ㄧ次比後方之水用魔法接左,化解左攻擊。
到第二次,比天草式全方位挷住,用唔倒魔法化解,硬食聖人壞落。
起家條友係外國人
唔太算打J啦
寫自己國家係易寫d
我屌哂你地老母啊
魚香配嗰個係邊位?邊集有佢戲份?
點都多戲份過隻平胸bilibili 啦
人地有個為佢而設嘅外傳喎
外傳即係秘撈啦,有冇尊重過第一女主啊屌你老母!
收皮啦角川
回來了x3一幕
令無悔追呢套野

好重怨氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞