【 10月新番】魔法禁書目錄Ⅲ

1001 回覆
8 Like 14 Dislike
周圍都有得賣啦
平心而論呢幾集既節奏都可以接受既
根據依家既進度可能使多兩集就完英國篇
我立即屌你老母
只要你喜歡index
我地就係好兄弟了
你屌index好了
任何東西都能切開的"切斷威力",能產生絕大破壞力的"武具重量",任何事物都無法追上的"移動速度"……此外,雖然還未具體看到,但恐怕——絕對不會被破壞的"耐久硬度",斬殺特定魔物所必須的"專門用途",自動指向敵人要害的"的確精度"等等也都具備了吧.

北歐,凱爾特,查爾曼,日耳曼,和其他等等的騎士和戰士的文化中出現的,傳說中的靈裝與術式精煉再精煉之後的結果,窮究極致反而被簡單化了的攻擊的"模型"……就在他的手中,作為攻擊手段自由自在地操縱著.

"你會死哦"

手持赤黑色"武器"的男人,望著威廉身上不斷溢出的鮮血,靜靜地宣告著.

事到如今,騎士團長手中的武器已經不再是佛侖丁了.

甚至不再是一把劍.

"我已經看出你的極限了.現在的你,絕對無法超越我的這把劍"

只是,武器.

無論人類還是魔物,只要是敵人全部絕滅……絕不應被創造出的道具.

它的一擊,具有壓倒性的鋒利,壓倒性的沉重,壓倒性的迅速,壓倒性的堅硬,壓倒性的長距,蘊藏著可以將刀槍不侵的魔物一刀兩斷的專用性,甚至還有,將如此巨大的破壞力准確導向至使其能最大效率發揮的弱點的功能.

又臭又長
動畫其實做得算係咁
等有心既去追小說黎睇先係動畫化既原意
正常王室應該都有防禦靈裝

你回來了 x3
今集蘿拉
次次都出黎派膠多
一諗到佢真身就笑唔出
神父咪劇透動畫黨啦
冇劇透到任何野 講feel姐
婭娘做咁多陰騭野都洗白到
我相信蘿拉都可以 之後入埋後宮
已經比我想像中打得好
之後會唔會解埋團長招狗招同決勝個下好唔好睇就唔知
另外而家英國篇3集都好好地
之前真係唔知發乜撚野神經
蘿拉都入到嘅
咁index企邊
In Jc staff we trust

Date A Live張圖已經宣布咗收硬皮 仲要好似未有pv?
4月one punch都死撚硬
PV
聽日定後日仲有第一集上映event.............
心諗你PV都未出
啲人仲話5等分條pv得漫畫畫面 有點不妙

DAL:
One punch都一樣 話雖4月先播 但正常前3個月嘅話 頭個幾話應該都搞點
但條pv係每個人得1,2個畫面 之後隔離放大做介紹
JC幾時執柒
抵啦 平時啲人咁中意話魔禁糞作
等睇一拳變埋垃圾
cy daddy接收魔禁得唔得
攬炒
揀啱動畫公司到底有幾重要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞