CA/ACO現職與2018招聘 - 呢份工係做咩架?(40)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
依個就係我諗住入到去就做死一世既原因
會考低分有張hd都冇用
u mean ACO位?
qiut左好難再請番你入去
and派番同一個department 機會大 既然係咁不如等夠鐘入紙走人
我都係 個垃圾hd仲要係乞食科
頂 仲未有st 第一日報呀 12月仲要去旅行嫁 難搞
我果張依家都唔知算唔算 我讀完出黎果陣真係乞食
no show black list 未聽過,但GGO每年收咁多APPLY 雖然一定要keep records 但係no show 呢d細位未必有keep (老吹唔負責任嫁)

但入過職quit過一定入p file有記錄,面試時見到一定會追問你,答得唔好就
你又再一次煽動考生情緒?

望下你FB IG?人地去緊歐洲旅行,睇示範單位啦。

你呢?就叮飯。
如果加埋屋企住得遠既 真係食兩篤屎
https://www.csb.gov.hk/tc_chi/info/1966.html
應該cover左
定你個fd連續2屆肥左skill test唔話你知咋
High dip只fulfill中英文合格 不包括數學
數學肥咗咪唔合資格囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞