CA/ACO現職與2018招聘 - 呢份工係做咩架?(40)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
咁惡
如果佢16年係有考但失敗既話 我都希望佢今年考到入返去做 ,前前後後都用多左4年時間

人地已經有offer我仲係度st spring
係咪下下要問野都要打曬自己準備過咩黎先問得
即使大部分人都等緊interview 都好 都可以仲有人未skill test 兩樣野唔關係 希望你明白
至少聽日仲會有一班人要skill test
我問咩要注意唔係問要準備咩 呢啲自己睇資訊都有 我係想問有咩細微地方要小心 eg考場會唔會好凍etc. 呢啲好個人 唔會寫出黎既小細節 可能我表達唔好 令你誤解左
至於我點既態度唔到你評論 唔係要下下都同人講自己做過啲咩先叫有心 好態度
至於我問既問題 你回唔回答我都唔介意
反而希望你斷章取義既理解方式 唔會影響到你interview 既表現

利申:考過ps2當做aco練習 word excel 至少90%完成 中文打字過到 但衰左英文打字

祝聽日skill test 既人都順順利利
去考igcse
好撚易合格
原來今屆都有st係葵涌,新界撚好似有希望
真係有人俾魔巴挑釁到 仲打咗咁大篇嘢
將呢啲時間心機拎去練英文打字仲好啦
agree 最緊要解到話 令board班呀sir信你 但正常人要咁honest 認自己無料做唔掂2a3o最後要降番落黎 真心又難左d
考ps2個次咩都唔知 著短袖去 點知個考埸凍到成排人都震緊 咁aco考場又唔同 咪問下
同我都係問有無合格線之類參考下 呢啲唔考左就會知 要過到skill test 先會有個概念
諗住最後問下啲minor 野 俾個心理準備自己姐
原來今屆都有st係葵涌,新界撚好似有希望

我相信如果 認衰仔就有份工 應該好多人都會做

只係坐board果個 信唔信你比多次機會你姐 interview呢d 都係睇中間個eo 話事 ,遇著個 唔聽人請既, 左右兩邊co 都話可以 但佢好主觀唔like 你 你都係收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞