CA/ACO現職與2018招聘 - 呢份工係做咩架?(40)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
巴打們有野想請教下 ,條題目係:
4) 在第二段與第三段加入一個欄位,然後插入置右方格,左邊插入picture 3,右邊插入picture 2,並將圖片內容置右,兩圖中間有四個空間位,然後調整列高為內容大小,並以文繞圖,文字與圖片距離為0.2 cm

我做法係整個表格,然後插入圖片,置右,之後有試過將d文字與圖片距離或表格與文字距離set為0.2cm,但都係同標準答案差好遠,唔明應該點做好
做wm先好
兩年幾有公屋/綠表
之後resign 再考其他位
去過幾位aco男同事既婚禮,
不過多數有d家底,
或女家有家底全包
St完一星期
繼續aco in spring
word excel懶人包有冇得下載架
我剩係搵到個BLOG, 係咪跟果個BLOG做
魔語錄又要出動
呢位考生!你知唔知你依家既情況好危險呀!你d問題嚇親人呀!
過幾日去ST, 岩岩先開始溫EXCEL同WORD
當日常返工比pivot table 同vlookup 強姦緊個時
st d excel 真係易到一個點
我冇做開文職好耐, WORD/EXCEL都好耐冇用
介唔介意講下大家咩年紀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞