CA/ACO現職與2018招聘 - 呢份工係做咩架?(40)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
我dl嗰個好似係2014嚟
ST我抽到嘅題目都幾簡單
excel vlookup都冇 我考之前仲溫咗段期間 用嘅都係簡單嘅公式
word都係要整吓你講嗰啲嘢
覺得懶人包易嘅話 現場st一定冇問題
你咁諗啦,唔係每份工都係fixable月月準時出糧既,有公司信證明已經好夠(應該係 但係點填收入同薪金個框我真係唔識

係,其實唔止ca/aco,我考其他位,對文件果個都黑口黑面?
諗多左
我同事fg做左半年野都請左入黎 依家日日比白卡佬問候
佢招聘無要求工作經驗既話,都唔洗太擔心

都係既,係只怕同其他考生對比,會輸晒,如果唔認我工作經驗的話
我畢業左3年冇全職經驗都請左
所以剩係揀ca
都係既,係只怕同其他考生對比,會輸晒,如果唔認我工作經驗的話..
好呀,多謝巴打
咁我都定啲,多謝巴打
工作職責wor,咁另咪閪老世面囉,唔好搵我地面試果人閪
工作職責wor,咁叻咪閪老世面囉,唔好搵我閪面試果班人囉
嘩屌我心急打錯好多字
真心 運好重要 大家good luck 希望可以同大家做同事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞