CS:GO (7) ELEAGUE major

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
Ec1a到ec2a隻手都舒服 揸fk1+都舒服
G403又舒服

zowie 用埋d 史前sensor 仲夠膽賣499
G403又舒服

G403啦
認真回答 唔買番去唔會真係知邊隻岩手
G403又舒服

仲要大陸西微動

而家9成買到既mouse 入面粒微動都係大陸架啦
omron china
認真回答 唔買番去唔會真係知邊隻岩手

岩呀屌你老母
曬鳩我六百蚊買隻G Pro 比你
結果攞左去餵狗
咁撚叻自己整隻mouse啦
omron china

zowie唔是用huano架咩

自膠

鬼唔知用huano咩
我講緊9成mouse 都係大陸微動呀
我記得以前係omron換左huano

原來又換返omron

紅logo 一開始係omron 之後recall 又變返huano

有現成更加好既野呀而家講緊

你條白痴閪次次講野都出黎柒成個魔街傻鳩咁自己摺埋一二邊啦

收皮啦silver仔
你死喇

有現成更加好既野呀而家講緊

你條白痴閪次次講野都出黎柒成個魔街傻鳩咁自己摺埋一二邊啦

收皮啦silver仔

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞