CS:GO (7) ELEAGUE major

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
屌你老母KENNEL
好撚肚餓呀
https://www.youtube.com/watch?v=5--BRB5-FNw

DanM 傷害國人感情

轉圈果幾下肯定係troll黎,其他就唔知
https://www.youtube.com/watch?v=5--BRB5-FNw

DanM 傷害國人感情

轉圈果幾下肯定係troll黎,其他就唔知

全世界都開cheat 笑撚死
屌你老母KENNEL

屌你老母KENNEL
=___=damn
有冇Mouse for csgo推薦?
渣開隻razer imperator壞左

Logitech g403 gpro
Zowie any

咁揸(me): FK其實點揸都得

咁揸(正常人): EC

Steelseries/razer 狗也不屌

Zowie是最好的

上個post問到換mouse
我自己係ec個隻揸法 不過食指&中指唔會成日貼實
特別係玩緊csgo個陣呢2隻手會"微微弓起"唔貼實
另外我成日拉mouse 好耐之前試過用DA 一拉mouse就出事因為個sensor拉高左都仲work 變相拉唔到mouse
ec都岩我呢種?

另外想問下我見ec都好似分好多種? ec1a ec2a, zowie又有za個d 應該點揀法好

5g
有手J!!!
點解不要龜頭 龜頭會掉下來?

Zowie是最好的

另外我成日拉mouse 好耐之前試過用DA 一拉mouse就出事因為個sensor拉高左都仲work 變相拉唔到mouse
ec都岩我呢種?

另外想問下我見ec都好似分好多種? ec1a ec2a, zowie又有za個d 應該點揀法好

5g

Ec/fk/za係形狀
Number係大細

Godsent d衫幾型
有冇Mouse for csgo推薦?
渣開隻razer imperator壞左

Logitech g403 gpro
Zowie any

Zowie是最好的

ec都岩我呢種?

唔係好明拉mouse咩意思, 自己去2000fun試啦屌 你試啱左買返屋企點用都得架啦

https://www.facebook.com/ZowieHK/posts/1392805177427783
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞