CS:GO (7) ELEAGUE major

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
大家點睇富有,有有?
有冇人可以將張耀揚P到游B咁?
https://lihkg.com/thread/92107/page/1?ref=ios

rubbish
有冇人借錢比我搭車
輸到pk
冇nip既major
有冇ching 比幾舊水我過埋今個月

宜家得番張23066 開既牛牛,應該平唔倉了

好耐無玩依家係咪仲係睇twitch都會drop case如果有連steam既話?

睇major又有連steam就會drop

好~唔該巴打~ELEAGUE TV無錯呀嘛?
好耐無玩依家係咪仲係睇twitch都會drop case如果有連steam既話?

睇major又有連steam就會drop

好~唔該巴打~ELEAGUE TV無錯呀嘛?

yes
簡單d講,當大户吸到某一個max stock level就會停,之後開始派貨,識數倉就會知大户23500樓上冇派過貨,目的就係假身唔想比人大長put。23000附近開始派,暫時仲有約1000點既貨未派。
既然仲有一千點貨未派,就睇22000啦

sor lun jor

借啲黎?
20歲(破産)
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1gkgcmc75JbIyQyyqqI7LeytOxi3_WuKqnEfAQ0U5wOU/edit#gid=555683542

樣ok.有幾個人追、不過冇興趣

個個都170/175以上

好似好多肥婆...

60kg up 有15個

F009
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞