CS:GO (7) ELEAGUE major

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
0體
0體又有經又有蛋跌
係咪準備執

shox ho chi hate scream

Ho chi say
Boddy
Shox
Kennys
Apex
Nbk bb
Coach: smithzz

Fnatic新roster係乜
我淨係知jw flusha回家
點知岩先見你話olof creams走
是咪同nip黎個混合

你啱
我記錯
Flusha jw 回家
話lineup 會有olof & krimz
Dennis / twist走

Ho chi say
Boddy
Shox
Kennys
Apex
Nbk bb
Coach: smithzz

Fnatic新roster係乜
我淨係知jw flusha回家
點知岩先見你話olof creams走
是咪同nip黎個混合

你啱
我記錯
Flusha jw 回家
話lineup 會有olof & krimz
Dennis / twist留*

原來就快比人踢

唔怪得見撚到小丹個樣岩先打cache眼濟口呆 鬚又唔撚剃
成個坐係公園著坐條瀨屎褲打躉d廢中咁

人地cs打輸人 而加鐘意打動物
佢ig有段時間長期打獵
貼埋條屍上去 俾人屌
其實瑞典大快活個b隊都幾撚有talent
果隻jayzwalkingz枝awp一on fire吹撚到成skadoodo甘

幾時嘅ska先?
skadildo ar
Snax
上次輸比hr我會將責任推比個streamer囉

shroud on lan
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞