CS:GO (7) ELEAGUE major

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

250key 左右

以前我把野有370KEY
估唔到而家咁撚平

howl fn 600key>>3xx key

咁ice&fire 呢
Csgo好似係多人玩左
但d skin反而跌既

200-400key都有
自己對返d index
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=675516392
次次叫大作家幫我搵刀都唔幫我搵

howl fn 600key>>3xx key

咁ice&fire 呢
Csgo好似係多人玩左
但d skin反而跌既

200-400key都有
自己對返d index
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=675516392

次次叫大作家幫我搵刀都唔幫我搵

嘥時間又無肉食 同你有親咩

打完假波又要搵人買皮 shame
😨😨😨😨😨
你唔係諗住兩件前支愛hehe ft長期60蚊係因為佢真係值60蚊呀嘛

csgo 經濟泡沫

真系

真系

香港CSGO 黑幕,有人想知再講==v
今日個市繼續反反覆覆上23000,暫時形勢似要晾高黎結算或者挾倉嘅,短線我覺得我唔博指數㗎喇,可以留意住隻滙控,滙控似乎有啲買盤買吓,如果博上或者博買貨過年主力係滙控同平保。

你睇淡嘅話呢,主力沽港交所,總之一彈上185、186蚊嗰啲位就沽,博呢浸落去嘅。

過年返o黎之後個市先有明確方向㗎喇,聽日、後日朝早半日市都有機會挾一挾倉嘅,但係幅度可能未必會太大嘅。
香港CSGO 黑幕,有人想知再講==v

想G
打major 果班選手堅唔話得,農曆新年都唔放假....

人地唔想去拜年畀班親戚煩咋

人地唔想去拜年畀班親戚煩咋

團年飯都冇得食,仲要做到初三先收爐,我地中國人真係幸福....

零晨都打機。。。唔洗訓

零晨都打機。。。唔洗訓

好彩係香港出世==
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞