CS:GO (7) ELEAGUE major

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
賣86 key 恆生過數
$15=1
http://steamcommunity.com/id/doml204/
d飛髮狗係咪揸住個鏟就起晒鋼
屌你老母叫佢剪少少 一野鏟撚哂我d頭髮
留撚左5個月

拎鍵盤拍佢個頭XD
賣86 key 恆生過數
$15=1
http://steamcommunity.com/id/doml204/

已放
d飛髮狗係咪揸住個鏟就起晒鋼
屌你老母叫佢剪少少 一野鏟撚哂我d頭髮
留撚左5個月

拎鍵盤拍佢個頭XD

absolutely
barbaric
食牛丸麵冇麵,毒撚好好恰???????????

邊個再雷我就罰32蚊!!!!!!!
以香港最低工資32蚊黎計
你雷我一場就等如我跌左幾十蚊!!!!
咩mouse 都係咁玩架啦 silver 先會研究呢啲野
Equates the good with the pleasurable and evil with pain

what mean
CSGO POST SOCSCI KING

LI YIU WING
咩mouse 都係咁玩架啦 silver 先會研究呢啲野

我係1.6過黎
隻mouse用左差唔多4年了 想換個隻先上黎問
btw thx上面咁多位答我嘅巴打

1.6 legend

邊個再雷我就罰32蚊!!!!!!!

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞