iPhone XR 討論區(5)

993 回覆
8 Like 5 Dislike
咁又太誇張
遲啲更多將次新就倒水咖啦
好唔好賣都唔關我事 淨係知好好用

救教
iphone 6s轉左xr restore左舊setup之後所有之前用到既藍牙device全部連唔番又搵唔到
唔知關唔關ios 12.1事
真係心大心細,手細係米唔適合買xr?同埋藍同黑邊隻好
舊機backup唔到WhatsApp
卡左係95% 重新開機變0 等左好耐都冇郁過
iCloud 爆咗?
用iTunes 啦,無痛轉gay
Haptic touch 睇唔睇到email 同通知?
買左黑色 用用下又唔覺條邊有咩問題
可以,你長按feel到peek, 之後鬆手可preview
Bluetooth 唔會備份的
你啲bluetooth devices 要重新pair 過
XR 還好,XSMAX 就一定唔得
真係心大心細,手細係唔適合買xr?同埋藍同黑邊隻好

手細嘅話去鋪頭xs xr兩部機一齊渣上咪知
重有140gb
就咁係iPhone setting度用左iCloud backup
發現紀錄同相都係度
不過WhatsApp上年十一月前既相變哂 問號

iTunes backup係會連埋whatsapp所有野的?
用iTunes 最冇鑊氣,又快
上星期出機諗住過野
一插電腦 升新版itunes 要我升win7 sp1
升左一晚都未load完 朝頭早話失敗
死死氣落apple store搞
電腦佢肯借 itunes又有
屌佢老母就係唔比backup 加密都唔得
真係吹撚脹 最後死死氣買一個月icloud算
之前ITUNES 升12.1磚左係DFU MODE
要用刷12 OTA先上到12.1
唔建議用WINDOWS ITUNES
廢到喊
大家係影相係咪用HEIF格式
唔係好明雙卡流動數據果到

流動數據指定左一張卡
中間到有個流動數據計劃
但兩個都已開啟關唔到

係未指定左一張卡行數據就唔係理計劃果到
唔關部電話事

係你啲配件只係認住部舊電話

你要reset啲配件重新同部新電話配對返
岩岩用下自動熄機,左下角黑左,有冇人知咩事,冇發現運作有咩活動
岩岩用下自動熄機,左下角黑左,有冇人知咩事,冇發現運作有咩問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞