iPhone XR 討論區(5)

993 回覆
8 Like 5 Dislike
兒登仔連catalyst都笑
個個返條黑邊
我真係覺得條點邊幾靚喎

黑邊
係係係 實係啦 盲目成咁有乜好講
個個人既標準一定要同你一樣既
冇 第一次聽鐘意條邊
你可能用緊大牛龜電視 我唔知啦
但我答你係喎 我尊重你既意見架喎 冇叫你同我一樣喎
你上面班傻西就迫人一樣喇
裸機?買apple care?
笑撚左 一部筆直風 買care就買XS啦
到底一年要跌爛幾次先值返?
我由4到而家就一部都未跌爛過喇
佢地有本事 我尊重佢地意見架
我就睇外國論壇既 比人笑用catalyst真係未見過
簿過官方個皮套 2mm都比人話厚 咁既雙重標準下
我唔知啦 我尊重大家意見既
正如開賣第7日我就買到
都有兒登仔同我講「你終於買喇」
我ok fine架喎 意見姐意見姐
識野喎
套完條邊望左幼左係真,even係透明套
我唔明點解有班人係咁叫人裸機fake人
條邊我自問點j都j唔落 我最後只係因為發現裝套可以遮住黑邊先有決心買
有人答到catalyst 套用唔用到閃魔貼未
spigen air skin凹藍色幾好睇
10蚊透明套+1 夠輕
部機grip d 又睇落無咁柒
閃魔唔知,但我用新既imos 3d係入到
仲有位多
由反應睇得出xr唔太好賣
用邊隻透明套?
air skin薄唔薄架?可以影張相睇下嗎?
用緊liquid crystal覺得好厚
想問下 岩岩iCloud backup左落部xr到 d app一直都係重白 load都冇load過download 係咪只好等? 想用whatsapp啊
應該係最簿 渣上手真係好似裸
相黎補
但係就難搵d 我見幾間都剩係冇呢款
珊瑚色今日到手,真係勁靚
Ultra hybrid 會唔會好厚?
係咪有xru人像app推薦?比錢都得
咁就冇研究過喇
我自己就追求唔花同簿所以air skin
一定厚
好多款都係官網/AMAZON先有
https://youtu.be/1RLo7niZh6A?t=530
想問下 如果本身用開Android 宜家轉左XR
會唔會有可能可以用MacBook 個whatsapp backup上 iCloud
今日好撚辛苦
由今朝八點開始,100%電

用到而家仲有57%電

想用到冇電都幾撚難架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞