iPhone XR 討論區(5)

993 回覆
8 Like 5 Dislike
我見淘寶有同款
從 iphone8+ 換左 XR 用左一日講下分別

1.XR 比8+係調較光同一個位置 光度明顯更光,調低XR到兩者差唔多光度後 正常咁睇圖冇睇出同8+有分別

2. XR個mon 顯示文字會更特出

3 開safri load 網頁運行上明顯速度更快, 各種反應更快

4. 相機感光絕對比 8+ 好, 特別係好光個情況下,係相同情況影,8+ 會好易爆光, 但XR 無問題

5. 感覺到係重左少少

6. 暫時用 focos 可以用人像模式影非人,但係detect 得好唔

加2千幾蚊換機仲可以
電量有冇勁過8plus? 定差不多

有冇得long press預覽影片/live photo/通知欄回覆/delete message
12 但啱啱出咗更新俾我上12.1
利申:3個鐘前買
電量 > 8 PLUS
特別打食雞果陣8 PLUS燒電快100%以上
仲要好熱下

spigen 淘寶雙11做優惠 依隻有XR揀 買得過?
求link 係幾靚仔咁
最簡單既回應就係, 你有冇 ipad, ipad 做到既野XR 就做到, ipad 做唔到 XR 就做唔到

依個就係所謂 有冇3d touch 既分別

例如 preview 網頁就唔得

live photo, delete all notification 唔需要用 3d touch
有冇勇士更新左12.1.1 beta 2 係咪有long press preview通知?
有冇勇者買左?
最靚仔都係裸跑
咁買唔買好
【新款苹果iPhoneXS/MAX插卡XR支架全包边纯色皮革手机保护皮套背壳】http://m.hrxya.top/h.3P3k7pE 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥yKDBbj2slOh¥后到👉淘♂寳♀👈

個電訊商名唔見左
差好遠
去衛訊撚過部Mate 20 Pro
開PUBG,去設定度較畫面
連高清都唔支援
垃圾機
係啦 係d apps 或者本身舊機restore 過黎有bugs
Thanks 巴打
因為見到有人話iOS 12.1個faceID 慢左好多
Reddit 都有人講
呢個bug上iOS 12就有
華為驚到賴屎, 咁多打手出黎
戴左個套厚到仆街
平到笑
個鏡頭花左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞