香港外流球員討論區(12)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
見應該要補時
但好快就吹完場雞
然後成班人圍球證
球證解釋,“今天比賽太混亂,使我們忘記了拿出補時牌顯示補時時間。”
完場係103分鐘,法定時間90分鐘就到都冇人行出嚟舉牌顯示補幾多,之後95分週佩斯查失波,成班佩斯查球員衝去屌球證,問佢究竟補幾耐,嗰補時牌喺邊,嘈到102分週繼續踢,103分週吹難,到峇里球員圍屌,問佢做乜咁快吹停。

咁樣嘅情況下佩斯查升返上榜首。但唔怕,辛祖聽日入返幾球又升返上去榜首,而家辛祖入球數字不理想,要盡刷,找工作才方便,好多喺印尼踢過嘅外援都會畀大馬球會吸走,或者走去泰國發展,港隊內嘅表現是唔足夠刷嘅,喺關鍵比賽入波,價值度同印象會加分,我feel到辛祖會將小宇宙拎出嚟,係喺港超時不能遇見。
睇少陣已經3-0
下半場出黎12分鐘失2球

57' 4-0 Chiasso
決意聽日放工就仆返屋企支持合約戰士牙祖
要搵古巨基, 看不了, 祝辛祖入10球
2018-12-03 - HKT19:30 - 印甲 - 巴揚卡拉 vs PSM望加錫
有香港球員喺馬耳他踢過。

呢幾年好多免費link,專登睇過幾場馬超,唔識評價,只知道入場數字衰過香港,嗰面多球迷睇英超多,好多嫌馬超垃圾及多假波,外援水平又唔高,啲波又水又慢,係國家隊對英格蘭先爆。

馬耳他被指假波猖狂,但依然有好多外援去嗰度揾食,正如印尼呢啲一樣多怪嘢,但照樣大把外援肯踢。
Molamola
馬耳他先好搵
雖然作客波,但巴楊卡拉出名少人睇,平均得千幾人入場,相信辛祖會喺到尋找返踢港超嘅射手觸覺。
chiasso追返球都冇人講
最重要有糧出!有啲歐洲國家嘅聯賽,某啲球會嘅財政狀況衰到貼地,所以去歐洲發展都要睇彩數,真係唔係想象咁美好。
呢隊咁嘅垃圾
威廉臣?
係 禾國有冇同馬其仕做過隊友 如果有或者可以搵下佢幫手搭路去泰國或者馬耳他刷下CV
又踢乜鳩三中堅兩翼衛
基亞索係咪諗住降班搞業餘就算
搵mk國個球迷拍左段片上youtube
早排好似有新聞話下季12隊,今季冇降班
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞