[傾計App] HowsYourDate 把握最後時間脫離單身 [內附數據]

1001 回覆
57 Like 17 Dislike
舊post(1): https://lihkg.com/thread/781047/page/1
舊post(2): https://lihkg.com/thread/835665/page/1

距離聖誕仲有唔夠兩個月 希望大家可以早日搵到男女朋友

Feature:

- 每日只可以抽一個異性出黎傾計,或者等人地抽你出黎 (必定係24小時曾經登入過既人)

- 可以抽同性朋友,亦都可以防止同性朋友抽到自己

- 如果覺得太多人搵,可以開啟防止打擾功能,唔會再有人match到你

- App 有內置頭像,無得上傳自己頭像,玩之前請準備好中伏既心態

- 唔洗任何相/facebook,只需要你既名,年齡,地區 就可以註冊到帳號

- 無voice message,無得send 圖

- 每日可以更新你果一日既心情,希望增加話題之餘,亦都可以俾對方多d關心自己

- 一開始唔建議大家交換相,希望大家傾左計了解下,當識多個朋友

IOS 傳送門: https://itunes.apple.com/us/app/howsyourdate/id1381389467

ANDROID 傳送門: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.howsyourdate

希望大家有時間可以係app store/google play俾個5* 我地
如果有咩需要admin 協助,可以telegram 我: howsyourdate_official

常見問題
問:點解突然唔見左個對話?
答:因為對方刪左你

問:點樣可以睇佢個人資料/刪左佢?
答:係聊天列表,click佢頭像,就會見到佢個人資料同刪除button

問:點解每日淨係得一次Quota?
答:因為男女比例問題,如果開放太多Quota,會導致女user好忙

問:點解hi左成個星期都無人覆?
答:試下改變一下開場白,因為女user每日都接收緊大部hi既開場白

問:平均要玩幾耐先有人覆?
答:睇機率,如果突然俾你遇到一個岩傾既女仔,相信你幾個鐘已經同佢有熱戀感覺

問:個app係咪淨係得lihkg仔女?
答:呢個月開始已經多左好多係由朋友介紹/app store見到,大約每日有100~200新用戶

問:如果有人講淫野/sell 野應該點做好?
答:可以舉報佢(Chat List > Click 佢頭像),admin 基本上好快已經會封左佢帳號,仲會送Quota俾你

問:admin 會唔會睇user既對話記錄?
答:作為一個有職業操守既IT狗,係唔會隨便睇你地既傾計記錄,除非有人投訴你講淫野

問:admin 有冇拍拖?
答:有拍拖,女朋友都係app入面識
數據截至2018-10-30

男會員: 9133 女會員: 3522

男會員年齡層 18~30歲佔大部份

女會員年齡層 18~30歲佔大部份

男會員興趣比例 遊戲>聽歌>睇戲>旅遊

女會員興趣比例 旅遊>音樂>睇戲>訓教

相信市面上大部份app都面對緊男女比例差異既問題,我地會盡力吸引更多女user
下個Post 會分析埋 最多女仔回覆既開場白 + 頭20名最常用既開場白俾大家

問:admin 有冇拍拖?
答:有拍拖,女朋友都係app入面識

高手
係咪用google analytics
怕慢 所以無用
d data 係個app 必填既資料黎
問:平均要玩幾耐先有人覆?
答:睇機率,如果突然俾你遇到一個岩傾既女仔,相信你幾個鐘已經同佢有熱戀感覺

BTW方丈,想問reading有幾多人揀,好似張chart見唔到
同我估既一樣 真係條條女都鐘意食訓旅行
男會員多到
下個Post 會分析埋 最多女仔回覆既開場白 + 頭20名最常用既開場白俾大家

你公佈完 你估下d開場白仲有冇用
Match d人話鐘意睇漫畫 我都唔知講咩好
發覺住得遠都係死罪 一個天 一個地
當參考下都無壞
但漫畫唔係仲易吹到水咩 唔答喎吓,可能揀reading嘅太少無show出來,隨時你同我match到同一堆人
Reading 男: 451
Reading 女: 223
多謝方丈 嘩個pool咁細 積極考慮搞gay
show active既數據會好啲
有啲玩2玩就del既參考黎無乜意思
交友app 係我角度黎講應該係唔需要長玩
真係有好多case 係男/女user 識左個岩傾既異性就已經唔玩
又係喎
我諗錯野
其實可唔可以整埋距離 或者filter 18 區

住大西北識親都住港島 仲要遇過離島
有個絲打傾得好地地忽然間del左我
恭喜你搵到要既人
呢個好重要

利申:試過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞