[BETA] 寫左個傾計APP

1001 回覆
381 Like 65 Dislike
話說幾個月前係child 登開左Post 搵UI/UX,咁岩得咁好又搵到絲打有興趣一齊搞

大家都有份正職,都係放工先有時間搞,到今日終於上左架,但仍然有bug ,努力fix 緊

App 名: HowsYourDate

- 每日只可以抽一個異性出黎傾計,或者等人地抽你出黎

- 保證抽出黎既人係最近兩日內曾經上線過

- App 有內置頭像,無得上傳自己頭像,玩之前請準備好中伏既心態

- 唔洗任何相/facebook,只需要你既名,年齡,地區 就可以註冊到帳號

- 無voice message

- 每日可以更新你果一日既心情,希望增加話題之餘,亦都可以俾對方多d關心自己

- 一開始唔建議大家交換相,希望大家傾左計了解下,當識多個朋友

- 免費,搞手當打個和

最後: 希望大家識到個岩傾既對象

IOS 傳送門: https://itunes.apple.com/us/app/howsyourdate/id1381389467

ANDROID 傳送門: https://itunes.apple.com/us/app/howsyourdate/id1381389467

有時間可以去我地官網睇下: http://www.howsyourdate.hk/

TODO:

互動遊戲(寫緊同諗緊,歡迎俾d意見我地)

緣份遊戲(額外配對方式,應該一星期開放一次)
希望大家路經App store/Google play 可以幫手留個五星/好評
你ANDROID 傳送門 都係ITUNES 點玩
得一個仲要抽.....
多既你都無心機去傾

慢慢了解下對方先啦
接唔接freelance寫app?
native?
tg: howsyourdate
禁左條友出黎 唔識點開CHAT 禁走左就冇左
內置頭像

Macus? Macau?
整好似以前FACEBOOK果個APP重好啦
有相
不過配對要3個答案都選中先可以配對到
老實講無人既之後唔岩心水都好晒時間
最多細張啲
呢個真
An狗打手
同埋本身都有幾個同類APP啦
個介面 顔色幾靚
多謝,有時間去app store俾個正評我地
已5星
會唔會入面全部都係連登仔黎
成日load唔到
留名睇全部男拐女 吊狗公
等陣間深夜我俾錢upgrade server

依家用緊2cpu + 2gb ram
辛苦樓主
Down咗嚟試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞