[傾計App] HowsYourDate 把握最後時間脫離單身 [內附數據]

1001 回覆
57 Like 17 Dislike
唔知做乜鬼近排match親傾開果d全部都係唔識/好少用tg
問問下先知無人主動同佢地換contact/一係就apps到end左
各位唔敢交換contact既巴打們努力d啦

btw遇到個其實都傾到下既絲打
雖然傾到未算deep
但係佢一報完身高高過我我即刻灰左
好多明明頭一兩日好好傾(可能只係自己覺得),
之後就變到hea覆,
我就知道我唔係佢想搵既人了
傾左幾日換左whatsapp傾 佢係whatsapp搵完我講返原本既話題之後我再覆返佢 之後佢就冇再覆 係咩玩法我理解唔到 睇返佢又真係極少on whatsapp
之前已經見過哂相 應該唔關個樣事
人數唔多 將來個app或者衝出世界先再諗timezone
I mean match 海外巴絲
因為match親都香港time zone 傾唔得耐
點解31歲開始就一野跳6年, 31-37 個範圍其實好大
換完相唔啱 可以點樣慢慢離場 玩到好灰
交換晒contact?
未 淨係係tg換相
咁離場應該唔係好難姐 點解灰?
樣衰玩傾計app都唔得
冇feel囉
rejected
好慘 鼓起左勇氣都失敗左
緣份呢家野
留返個位等我match你呀嘛
等我抽下人先
快d抽到我
冇人抽到我既?
個野壞左?
岩岩醒起個機制係優先分配俾 20個朋友以下既user

當初覺得咁樣可以確保大家平均d

依家發現好多user 新玩既可能好快del 左

所以決定刪左呢個logic

隨機分配
d 女仔一日收一百個hello
肯定唔會應你
諗個屬於自己既開場白
有無統計過女仔通常一日收到幾多個男仔pm?
你當10個

因為佢地本身識左d 岩傾 所以未必覆halo
同個男仔換左tg個幾星期,傾得幾好
傾左互相身高嗰啲之後,感覺佢好似淡淡地咁
未換相,如果換相仲有無得救
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞