[傾計App] HowsYourDate 把握最後時間脫離單身 [內附數據]

1001 回覆
57 Like 17 Dislike
用個心就ok 唔洗諗
諗唔到話題,應該講咩好
其實隨心講就得 俾你下下用一d套話先溝到既女 你就算一齊左 你既套話都會有完既一日 咁到時點算?最重要係搵到個識欣賞你既人
認真求教
開場白要講咩?
用個心就ok 唔洗諗
諗唔到話題,應該講咩好
其實隨心講就得 俾你下下用一d套話先溝到既女 你就算一齊左 你既套話都會有完既一日 咁到時點算?最重要係搵到個識欣賞你既人

呢個真
唔好成日問點解女仔唔覆機 其實會feel到你講野有幾旱
岩岩試完左,MATCH左個

開場白之後佢冇出聲
好多個都係咁,you are not alone
講巴士
千規律,萬規律!
我都建議 唔好公開開場白
因為會令d人更加唔識點開場
Admin做野洗你教
select count(distinct(message)) as count from message order by count desc limit 10

即係話直接係數據庫搵最多果10句出黎
依家為止有330萬條記錄 根本無可能逐條睇

我都決定左唔公開記錄
一訓醒唔見咗佢
係咪比人del咗?

Del咗我
可唔可以加多個function 淨係俾某個年齡層match?
對太細個嘅無興趣,但又俾佢地match 到,變咗嘥咗佢地個quota
有時唔係開場白問題 有d人dl完好快就冇玩
每日得兩個quota match到d唔玩嘅人 又要等第2日
你只會match到24小時內上過線的人
咪係囉 你都識講人人既expectation唔同
憑咩judge人地姐
漫畫都可以叫reading 都可以有深度
Eg伊藤潤二既人間失格

你用自己把尺 認為自己有深度d
真係 你真人一定好難相處
咁樣溝唔到女架
方丈可唔可加個custom app 既提示聲/LED/震動功能..
響個app識到個姐姐
我係27-30既頭, 佢係27-30既尾, 即係姐弟
交換左TG,相
大家都岩傾
我都覺佢靚(賢淑型)
自己正常樣

佢無明言大家無可能
只係佢話差太遠 可以做朋友
仍然有交流 佢都覆得幾有誠意 keep住同我傾偈

下一步我想鼓起勇氣約佢出黎見面食飯
方丈同大家點睇?
keep 同做朋友就岩架啦

佢未見面先話無可能姐,見完面覺得你岩feel / 同你一齊好有初戀感覺 一樣會接受你

所以約佢睇戲就無錯架啦,盡量俾拍拖感覺佢 但又唔好表白

第二三次出黎果陣就多d 身體接觸 例如過馬路拖佢手腕行快兩步 一齊行路果陣手臂掂住手臂 睇戲帶件外套俾佢,然後話自己都凍,最後件外套應該一齊用 記得留意佢有冇反感

女人一向都好唔理性 感覺行先

係香港 最緊要係俾佢見到你有上進心 例如同你一齊會見到有將來

放膽d 啦 再唔約就俾人約左架啦

ps. 記得係app store 俾個5星我
我整完你出左pool 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞