[傾計App] HowsYourDate 把握最後時間脫離單身

1001 回覆
98 Like 25 Dislike
舊post: https://lihkg.com/thread/781047/page/1

大家好,又係我IT方丈,經過之前beta 版大家幫手report 好多bug,已經fix左好多bug

基本上每日都keep住有巴打/絲打同我講 約左人出街或拖左佢隻手,所以希望大家把握時間,可以識到個男朋友/女朋友過聖誕節

Feature:

- 每日只可以抽一個異性出黎傾計,或者等人地抽你出黎 (必定係24小時曾經登入過既人)

- 可以抽同性朋友,亦都可以防止同性朋友抽到自己

- 如果覺得太多人搵,可以開啟防止打擾功能,唔會再有人match到你

- App 有內置頭像,無得上傳自己頭像,玩之前請準備好中伏既心態

- 唔洗任何相/facebook,只需要你既名,年齡,地區 就可以註冊到帳號

- 無voice message,無得send 圖

- 每日可以更新你果一日既心情,希望增加話題之餘,亦都可以俾對方多d關心自己

- 一開始唔建議大家交換相,希望大家傾左計了解下,當識多個朋友

IOS 傳送門: https://itunes.apple.com/us/app/howsyourdate/id1381389467

ANDROID 傳送門: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.howsyourdate

希望大家有時間可以係app store/google play俾個5* 我地
如果有咩需要admin 協助,可以telegram 我: howsyourdate

中秋節快樂
Hi 個monthly billing expires 唔work喎
俾唔到錢定俾左錢之後唔work
俾左錢,但之後無多兩次機會
支持
但好驚沉船
Fixed, thanks 支持
額外送多一個月
Thank you! Liked
鍾意嘅人話我可以match到佢就請我食飯
希望有一日真係可以match到
得唔得幫我解封ac 因為我已經同個女仔傾緊計
識到另一半
下次唔敢亂講野
求下幚解鎖
俾你名我

下次唔好再性騷擾女user
等多幾日 慢慢黎 每日都有過百新user
一係hei 一係he
明白sry
係 今晚submit 新version 上去
無喇喇唔見左conversation
係咪俾佢delete左?
想問下如果換電話,ACC有無得繼承?
(試左好似無,定係我搵唔到 )
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞