[傾計App] HowsYourDate 把握最後時間脫離單身 [內附數據]

1001 回覆
57 Like 17 Dislike
一兩個鐘都唔回😂😂 係咪好正常 只有深夜時間先秒回
冇嘢做先覆下你
攝時間

我試過
太上心好易受傷
比啲希望自己 可能佢真係好撚忙
返工既話真係要夜晚先覆到 除非份工好得閒
勿太上心會唔會好d
有心既幾忙一兩句都覆到
將心比己 岩岩識既得閒先睇下覆下啦
成日一match到個女仔就消失咗 但係又顯示用咗個quota 有無人都有咁既情況
交換左whatsapp反而好似難諗左話題

平時同friend都唔係無時無刻有話題啦
雖然都明交友app無可能要求對方專一對自己一個
但當傾咗一個月 先知得我單方面希望有故事發生
認真咁看待…最後…唉
最辛苦唔係del撚咗你啊 係等佢搵你
tesla? 想坐
唔係啵 tesla點會入油
estima
大霸坐過了
其實你係咪我個fd
其實都係
又想同人keep住傾
但係又無咁多貨仔
d貨仔廢得制有時又會適得其反令對方唔識應
隨緣啦巴打
唔好以為真係咁多人出到pool
其實係因為比人已讀/無視既其實更多
自己都太上心,通常人地send野黎都半個鐘內回,
自己打幾句野開左話題,次次對方都剩係覆一句or hea覆,
搞到自己都唔想再同佢地講野,因為知道對方跟本對自己無興趣先會咁,
越玩越灰
本來就係大海撈針 巴打睇開D
同我一樣
同女仔交換whatsapp /tg之後 條女淨係等我開topic又hea 覆 del 左佢contact 算

維持關係係雙向架!
對方唔珍惜自己,除左del.,無咩可以做了
唉又要重新黎過
可唔可以配個好傾啲嘅
我好多都係一日就現曬形,未好似巴打你咁好交換whatsapp,
初頭大家都會你講一句我講一句,都會問下佢D興趣入手,但最後對方都會慢慢變hea,好耐先覆OR唔覆
雖然都明白交友APP真心難識,但次次都好似剩係自己放個心出黎,對面就HEA緊我咁,樓上講得岩既,真係唔好太上心。
人間失格唔係太宰治咩
利伸 仲未google
巴打你諗下 你就話可能同時對三至四個傾 D女可能對成十個(我用翻個數據 1:3 估)D女都好難個個認真覆
其實有時真係啱既話
唔洗刻意維持都會好多水吹
係,其實同現實FD一樣,初頭打開左個話題,真係啱既根本就可以無限延伸落去,唔使刻意諗。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞