(外國撚) 腳車二選一

237 回覆
3 Like 19 Dislike
係咪落爸媽名? 我20 果陣自己名錢七都二百幾一個月
你睇下有冇15/16 accord, 要計嘅保險好似重平喎, 又高一級
我20 落完屋企人名都200/月
4門車都玩到冇咗一大半糧
唔係
用Geico
朋友揸c class 3系都係200幾
我係CA bay area, 兩門2013 CIVIC SI 大概150 usd 一個月 full coverage (coverage 100k/300k) 之前quote 過br-z 都係咁上下價

22 歲 4年CA 牌
其實zip code影響好大

25前後差別都係 $100-200 半年
轉個地址 講梗都係nyc brooklyn 轉manhattan 咁可以平$600-700
巴打我都喺Seattle 睇緊二手車
你架civic邊度睇 EX $17000咁平
你留telegram俾我
corolla 一定唔洗諗

可以諗其他牌子
civic 個mpg 有啲呃人同埋如果cvt 就真唔得
得呢2款車啱心水既話真係唔洗諗要點揀
咪係 仲要長途多行highway
省得幾多
Civic 個suspension 都好軟下
爸打你用mpg 係US?
建議你check一check保險先, 我冇記錯corolla保險平d

btw civic一缸油真係行到好多 同埋坐落感覺闊落d(不論前後)

corolla 2017 唔記得有齊safety package未. 有就幾抵玩
我係美國依邊問過 保險計完都係差幾十
我個人感覺civic安全少少 因為有多個盲點鏡
係驚太多電子野好容易壞

外國civic用家表示好可靠

咁巴打係依個價位左右仲會唔會有咩車建議
連登神車
係外國仲買honda, 買gtr
golf 同jazz
Civic Corolla 2 揀1 一定係civic
Jazz 同級黎講幾好
Golf 冇試過俾唔到意見

Btw 係萬事得
係mazda 3
你加多小小已經全新
依家年尾減價

求其搵都依個價 點解仲要買2手
OP你呢兩部邊部平買邊部算。
實在冇乜分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞