[丹好能廢(會然累事)🔴🔵] 巴塞隆拿球迷討論區 (269)

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
0-4嗰場?
係 個年嘅68真係好尾機 岩岩打起個季 打咩位都得
明明之前一直係埃同辛度打右翼位 無啦啦打吡推68上去 又俾佢打得好仲有個靚助攻
留意返係不嬲都尾機
(會然累事)
(碎油鬧事)
今晚要換人同伊卞迪交換球衣了 你想來巴塞嗎?
xxx:伊卡迪是巴塞最後一塊拼圖
xxx:國際米蘭在禁錮伊卡迪
xxx:伊卡迪流著巴塞的DNA
xxx:伊卡迪已想好代表巴塞進球時的慶祝動作了
  某年七月我在阿根廷踢了一場世界盃外圍賽。某隊剛被判了一個自由球,我和智利光頭佬還有一眾隊友隊友坐在板凳上。光頭佬不打算換我上場,我只是湊人數。

在這個時候,美斯突然徑直走過來看著我說:「怎麼樣,到底來不來巴塞?」

就這樣,毫無徵兆蹦出的一句話,他說完轉過身走開了。

我想都沒想,就脫口而出:「如果你想要我,我就去!」
而家我都一定望一望個陣
睇埋對上幾場陣容變化 往績先買

仲有齋玩西甲英超歐聯
德意法甲都唔多敢去
excel賭波係唔洗睇陣容
講真唔多啱用
佢個風格係太少掂波 巴塞來講等於打少件
蘇亞雷斯坦言, 不怕伊卡迪來到後位置受動搖
呢個時勢整件等餵型真係盞搞
唔好再講賭球了 好想賭
賭吧!
人生太短 出手要更大!
賭波要睇陣容就唔是賭波
Alcacer: "I don't regret my move to Barça one bit."

"I have learned a lot in two years and at the end of everything, conclusions are drawn."

"We must continue working always. I do not hold a grudge against anyone at all."

“I've shared a lot with Messi, you see things he does in training that nobody else does. It's incredible I have no doubt the best in the world is Messi.”

比我係Paco實爆鳩大雄華Dee
期待古囝踢翼
法國你兩登周圍走
兩邊狗竇都成日見到你
畀面Messi
Marca sport預測既正選陣容都一樣
Arthur 正選 羅白代杯麵
Malcom 代Messi?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞