[丹好能廢(會然累事)🔴🔵] 巴塞隆拿球迷討論區 (269)

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
阿so根本要自己射返多d波,囉返個球感返黎.
佢成日係唔係都彈/漏比美斯,睇到想屌老母
唔係次次都可以熱刺個場漏得咁靚
自從阿圖踢左正選
就算踢老西D SO都多機會過屌
但佢其實最近呢兩場拎波回傳都做得好好
出美斯牙蘇淨係會傳波俾小花 宜家無左美斯牙蘇傳波啲選擇正路好多
Arthur穩了 不過華dee依然要另外兩件老坑踢足
下場只係國皇盃
有成個星期抖就算喇
出malcom當華dee嬴了
難d
完全唔知佢衰乜
https://www.google.com.hk/amp/s/www.goal.com/en/amp/news/barcelonas-other-star-names-can-step-up-in-messis-absence/y8wb97pt8xxf13eojwtor3e87
However, his support for Barcelona remains strong and he hopes to see the Catalans claim the Champions League this season after watching Madrid win three in a row.

"Yes, being honest, it is something painful,"

Montoya
下場國皇盃出下malcom dso同埃圾喇
最好用埋puig alena個d
你講正常說話
真係好on9 買返黎雪
而家美斯傷左都冇機會 好返都唔知點
因為我冇飲醉
國王盃呢啲都唔出好難想像
華狗癲係上黎真係唔係人咁品
更何況到而家都諗唔明佢套換人/輪換思維
艾拉維斯又絕殺 勁撚到
下年睇佢打歐聯
唔係吖都幾易跟 唔係都唔會有default陣呢家野
國王盃都係打隊廢野
好難唔係全後備 比正選休息
係中堅位真係無人可能要lenglet繼續去
屌又訓唔能到
睇埋法甲馬賽對巴黎先
痴線佬

回本
係抖都抖老鼠屎先
琴晚睇live見到你地贏5粒真係好興奮
但李城班主遇難 廢事留言慶祝

利申:美斯迷同李城迷
有人歡喜有人愁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞