[丹好能廢(會然累事)🔴🔵] 巴塞隆拿球迷討論區 (269)

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
都話左
億幾凍過水
亂咁買人黎頂
丹有時覺得佢唔一定係能力上不足
季初出佢都有波入下交到下功課
咁既然唔係能力問題就一定喺其他地方有問題先會突然做返後備

其實國家隊佢都唔係常規正選
個世界杯我當佢冇份攞
壯態太飄忽同埋踢法未係好夾隊波
Btw如果賤種請干地咁睇黎要個陣要大執
防守足球加三中堅 睇黎會得罪唔少人
加上要有大權同敢言 忍唔到幾耐佩狗
賤種請干地世三就會留車
有得似loop番當年摩狗個情況
鍠狗快手點都係升左蘇拿利或者古迪先
重建就再下季先諗架啦
古迪既話口水仗應該會多D野講
https://www.goal.com/en-gb/news/barcelonas-hijacking-of-arturo-vidal-from-inter-has/mvx2878h2vmn1ac92b3km9mae
Barcelona’s hijacking of Arturo Vidal from Inter has backfired badly

Barcelona successfully hijacked two transfers during the summer.

Malcom's move to Camp Nou dominated the headlines because of the way in which the Catalans had surreptitiously swooped for the Roma-bound Bordeaux winger.

However, it is also worth remembering that Arturo Vidal was all set to sign for Inter until the Nerazzurri had their heads turned by Luka Modric, thus allowing Barcelona to steal in and quickly wrap up a €20 million (£17.8m/$23.2m) deal for the Bayern Munich midfielder while the Italians were still courting the Croatian.
今場出來打國狗會否好過癮
主場冇咩
下輪就唔知
劫完返黎又唔用真係好撚on9
尤其係維度,咁撚勁買返黎擺
華維迪都on9999999
維度個定位=保連奴
你要維度做主力就應該安蛇贏完歐聯嗰年買

Malcom既待遇先係ON9
咁本身其實你預佢會好多出場時間?
取代Rakitic定Busquets?
仲有一個位唔出Arthur出佢又會比人話
淨係識用老野 後生仔無得上位

輪換出佢我覺得合理
後備換多個中場出來穩陣啲搵佢都得
係嗰啲八十分鐘先諗住用佢比較多餘
新買返來四個人
Vidal定位就係另一個牙保 當然我覺得佢強過牙保一班
Lenglet係第三位中堅 基本上Umtiti或碧基有咩事就係佢頂 而佢亦都交到貨
Arthur上位融入仲快

其實都唔好話無比機會新援
係Malcom無咋
始終華dee最大個問題係換人個問題 太保守

80分鐘先換人 草印花 換走踢得好嘅人 同埋唔換啲30幾歲無乜力氣嘅大佬們

如果好似愛美麗尋日阿記個場60分鐘就換人都無咁多人反
其實係咪得我覺得影帝呢兩季表現係勁到仆街
勁到可以忽略埋佢防中追唔切波嘅弱點
Emery真係好啱阿仙奴

佢未去psg之前我已經同frd講快啲叫老野退休請佢

唉 去到大球會個壓力好唔同
Emery教PSG一樣換人戇鳩鳩咁
佢勁時隊波一齊勁
佢屎時隊波一齊屎
同球霸一樣
除咗花 古 羅 達
最欣賞係影🙈
好老實
美斯就唔使講 而達史特根都好緊要 不過佢係龍門又另講
隊波最重要嘅球員一定係影帝
達子真係買大細博返黎
明明踢慕遜加柏成日派膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞