[丹好能廢(會然累事)🔴🔵] 巴塞隆拿球迷討論區 (269)

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
期待打毗了
Me開始迷你了 好撚勁
見到PSG同多仔咁樣 證明愛蛇其實有料同埋杜曹係廢柴
買Arthur翻黎個人真係要升職加人工
Arthur真係最佳收購
平時都係上開utube睇沙維點踢
意假
我夠上utube睇小花點踢
咁又係華執教後
唔係最柒佢都唔做
蝗最近個勢咁都輸真係好柒
法夫利,當年教慕遜加柏教得勁好
Agger
我喺即討post好似答左佢

佢玩尼斯都有法甲第三都好威
其實係咪我睇慣雲加
忍得佢太耐
我覺得華dee好多野都未到死罪 有得解釋
而且呢兩場無咩問題

同埋真心覺得而家巴塞打歐聯係醒神過打西甲
@FTalentScout

Arthur's last four games for FC Barcelona:

• 87 minutes v Tottenham:
70 passes & 91% pass accuracy

• 88 minutes v Valencia:
142 passes & 95% pass accuracy

• 66 minutes v Sevilla:
37 passes & 97% pass accuracy

• 78 minutes v Inter:
87 passes & 95% pass accuracy

Control.

又係J阿圖嘅時候
講真以無美斯來講
今場算完美
佢keep住重用Arthur其他野可以忍佢
嗰啲轉身擺脫傳走真係一撚流

希望佢四五年後有沙維九成咁嘅水平
難d 萬中無一
差咁D KEY PASS 而家好多時都係短傳駁腳 仲未見到d致命傳送
佢有埋呢樣真係沙維啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞