[丹好能廢(會然累事)🔴🔵] 巴塞隆拿球迷討論區 (269)

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
丹擺明打左好過右 馬就姦左華dee老母
細佬係右翼最好人選啦 佢今場大賽緊張姐 功架係有嘅 佢打翼做第一條防線 中後場防守係輕鬆左 佢同中場上半場配合d反搶打撚到賤種波都傳唔撚到 反而下半場係反擊入到對面傻 但明顯佢地進攻空位係多左
冇左細佬同艾法條中場控制力明顯下降好多
我地無美斯係傷only 個個都知佢就出得翻
人地個核心係走撚埋 又無補強 隔離幾個都話無諗過佢會走 仲要走埋個教練
班友成日捉鳩住人地少少甩漏就話人唔夠班
有時真係覺得D教練唔敢出新仔係D球迷做成
5-0嗰年就係哥狗出B隊謝芬倫先有第5球
雖然謝芬倫依家都收左皮
pk之外 羅白又係打賤種上身嘅
有補到架
上季上身到打架

下個po頭 Give me five
係馬些路條仆街陰鳩佢
杯麵
幾耐冇見u
你就係後面個兩個既其中一個
其實細佬都已經唔算係新人啦
佢係大傷前都證明過自己
諗極唔明點解啲人會睇佢唔起
加泰人加青訓

不過佢真係好削 好似掂一掂就散咁
而且佢之前出親來都係踢中場多
反而覺得佢都係前線更加適合 但唔係美斯受傷佢真係無乜位踢
個個都成日覺得要好似球霸咁18 22就已經踢到風生水起先有資格踢巴塞
BTW細佬能力喺依家呢隊波做超級替補就冇問題
睇佢應該都同D SO一樣唔介意有冇正選最緊要有得為巴塞踢波就得
算喇屌
即討=巴po+少睇波既人+賭狗傾波區
你睇即討頭幾頁有人問點解冇美斯就知有幾多人係睇開波
冇牙朗入到一球
咁要黎做咩
呢幾年啲球迷串
球員又閪 拉莫狗 不死人 25狜
又多黑哨 三連歐聯
仲有啲c朗迷倒戈
上年佢想搏世盃資格
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞