[丹好能廢(會然累事)🔴🔵] 巴塞隆拿球迷討論區 (269)

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
話時話,so9第一球慶祝露合照唔使黃?
係咪唔除衫就得?
某程度上我覺得有美斯 的確會令到成隊波依賴咗落佢到 啲隊友總會覺得 我地有美斯喎 咁唔驚啦 贏緊 所以之前個幾場西甲都踢到咁 之後美斯傷咗 佢地其中一個重要嘅依賴無咗 就要發揮得俾平時更好 而且係過份發揮 去填補返美斯嘅位置 所以對國米同蝗馬有咁好嘅成績

你可以話巴塞係一支勁嘅球隊 有美斯係入面 就係錦上添花

我自己係咁諗 不服來辯
無笠頭
齋揭高件衫
咁好眼光 典解成日豬到叫春
因為成日輸 之後最尾一炮贏返晒 再輸過
今晚買最城實無死
in 哥師 we trust
買就買硬 睇佢出咩陣先
頭槌差D架咋
摩迪應該冇金球喇掛
不過會益左丙朗
同埋有佢喺度巴啲教練只會死用
個個心諗有佢救我諗咁多戰術做乜鳩
根本一個頂星係用嚟提高隊波上限而唔係保住下限咁浪費
希望係電話佬啦
無了 我都係睇左半場
見有睡意拿拿聲訓先
華dee都係依賴美斯
冇左美斯反而睇到佢戰術有d form 中前場有翻多迫搶同配合
有美斯就好難逼搶到
你試下美斯狀態正常 健健康康咁踢呢兩場波
迫搶效果可能真係無咁好
但控制同進攻火力只有更加強大
吾鍠輸一打都得

要講到錦上添花就係巴塞無左美斯都一樣好好地 然而就算呢兩場美斯缺陣而贏波 佢都係不可或缺嘅一人

只係佢受傷激發左球隊其他人甚至係華dee嘅潛能令佢地個個都踢得盡責左

同埋Arthur上位先係隊波再度運轉成功嘅關鍵
有佢一來解放返古天奴上去唔駛焗住佢喺中場位無所適從
二來影帝rocketic防守負擔又細左
三來對個波嘅控制力強返連後防壓力都細啲

仲有華dee擺rafinha踢呢個位其實係抵讚
嘥左Malcom一回事 但Rafinha算係交到曬貨嘅替工

同埋我真係覺得短短十分鐘Dembele Vidal兩人個化學作用幾大
Pique stopped the Camp Nou from insulting Sergio Ramos

https://www.marca.com/en/football/barcelona/2018/10/28/5bd63bf8e2704eed2d8b45da.html

打機上腦
唔知點解覺得到依家死都唔肯用既都係留黎主力打國王杯
屌啦扮大方姐
老鼠屎心入面笑到四萬咁口喇
咬咬回春 J撚到不省人事
兩球半斜身入埋就perfect
比起其他呢樣先係好消息
之前肯定一球都唔撚入
兩條友擺明好老友 冇外界傳到咁啦 兩個老對手 國家隊老鼠屎比人boo果陣拉莫狗都出過唔少聲幫佢
其實有時球員之間私交有幾多我地唔知啦
佢哋仲要國家隊共事左咁多年

雖然拉莫狗係好仆街

即係馬些路條撚樣尋日傷出 Alba都唔會笑鳩佢啦
真 艾法先係關鍵 有佢拉仔進攻多返 中場迫搶好左 影帝都勁到癲

出埋細佬完全將條中場控制再推勁多一格 上半場d迫搶勁到攻都攻唔到

古入波之前完全係半場都唔俾你過
第二張係半場stat 都係好一面倒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞