Red Velvet 討論區 (8) - Darling U

1001 回覆
29 Like 6 Dislike

聽講啤啤要cb喎!聽住先

btw門面又要準備cb又要忙拍劇
聽到都覺得辛苦

門面加油呀 應該日日苦練緊演技 希望大發啦
Btw白菜上承歡節目特登寫左封信支持佢 白菜好暖呀

個眼袋大到呢

聽講啤啤要cb喎!聽住先

btw門面又要準備cb又要忙拍劇
聽到都覺得辛苦

都唔係聽住先啦… 都九成cb 架啦…

唉,門面就真係辛苦d啦…
我好驚佢頂唔住…

有仙氣
門面加油呀 應該日日苦練緊演技 希望大發啦
Btw白菜上承歡節目特登寫左封信支持佢 白菜好暖呀

再講我喊嫁喇

又再次證明佢地五個感情真係好好…
下集便利店佢地全員上 ?正呀喂

dindin終於見到irene 不過佢係花心派

今集尼架ep02 遲啲可能又有機會上嘅 不過都應該冇
今次cb等u巴好消息
希望你去到fs啦

順便入番三隻要黎儲卡

啤啤粉次次睇嘢靠人哋個吧 覺得啤粉又少又冇用

咁又唔好咁講
https://www.youtube.com/watch?v=HeDzAKgo3fs
上次weekly idol門面個髮型蝴蝶結
cody 好屈機
下次會唔會更加誇張

咁又唔好咁講

等中字唔係等一日兩日 係等一兩個星期

咁又唔好咁講

等中字唔係等一日兩日 係等一兩個星期

依個學韓文嘅推動力
鐘聲響起啤啤的訊號

CB新飯lm
今次cb等u巴好消息
希望你去到fs啦

順便入番三隻要黎儲卡

呢度實在有太多癡線佬啦
就算無我既話你要儲卡買碟其實無難度
鐘聲響起啤啤的訊號

CB新飯lm

好耐無見啦
做乜你又潛咗呀呢位CB 飯

依個學韓文嘅推動力

由我第一日追 kpop 已經知道一定要學韓文...
雖然唔係話好流利...
但係至少我而家覺得都夠用先...
https://www.youtube.com/watch?v=HeDzAKgo3fs
上次weekly idol門面個髮型蝴蝶結
cody 好屈機
下次會唔會更加誇張

叫個垃圾cody 玩少陣承歡同白菜我已經好安樂啦...
同ziont 唱楊花大橋果個幾好聽

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞