Red Velvet 討論區 (8) - Darling U

1001 回覆
29 Like 6 Dislike
[img][url]https://na.cx/i/9o9KVOf.jpg[][img]https://na.cx/i/C0647c8.jpg[][/url]
到底係concept(弄晚先話感覺係將之前concept All in 係呢隻碟)定單純再用系列,好難捉摸

垃圾$M cody 最叻既就係循環再用架啦...

唔止衫 連concept都要循環再用

等睇用NCT 二手CONCEPT

等睇用NCT 二手CONCEPT

提提大家今晚有啤啤vapp...
偽團綜

近呢年垃圾 $M 都好鍾意呢d concept
偽團綜

幾點
偽團綜

等睇重播既話係未會斬件上....

二手啤

幾點

香港時間七點半
偽團綜

nct果d唔係佢地唔會斬掛
去遊戲台睇野 見到LOL 個Post名變左宣傳啤啤 差啲以為入錯台

謝西瓜巴打
去遊戲台睇野 見到LOL 個Post名變左宣傳啤啤 差啲以為入錯台

謝西瓜巴打

皮已正
偽團綜

師弟有自己既nct life
幾時有啤啤life

謝西瓜巴打

大師太耐無入黎可能唔知...
唔好提呢條友啦... 之前喺度搞事架...

師弟有自己既nct life
幾時有啤啤life

發夢果陣會有

近呢年垃圾 $M 都好鍾意呢d concept

雪糕 蛋糕 糖 生果

謝西瓜巴打

大師太耐無入黎可能唔知...
唔好提呢條友啦... 之前喺度搞事架...

有D咁既事
雪糕 蛋糕 糖 生果

話唔定新歌係師弟 chewing gum 既後續歌

chewchewchew chewing gum
有D咁既事

一講車厘肥咗d 就發晒癲出晒分身 9up

Yeri最近好似肥左

Yeri最近好似肥左

得呢個AC係我 上次我屌果條肥仔我識佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞