Red Velvet 討論區 (8) - Darling U

1001 回覆
29 Like 6 Dislike
今次繼續red style 希望騙徒隻好歌黎

宅熊啊
shut up and take my money

知道你多左錢要即出唔俾你使
D大果D熊圖係邊條LINK睇?個官網冇既

我 post 果幾張都係官網拎出黎

molamola... 乜都唔使買... 買機票去爆碟算啦....

知道你多左錢要即出唔俾你使
D大果D熊圖係邊條LINK睇?個官網冇既

我 post 果幾張都係官網拎出黎

molamola... 乜都唔使買... 買機票去爆碟算啦....

大技ctrl+a 啦
點解咁似dumb dumb既個concept
唔知去唔去the show呢 去嗰日同走嗰日都撞正m countdown同show champion
唔知去唔去the show呢 去嗰日同走嗰日都撞正m countdown同show champion

改機票啦
首歌叫rookie??

sm rookie 係咪即係最後一首歌

點解會咁諗
倒數8日
幾好啊 2月1號 撞唔正bts
見到好大張好多個佢地個張既感覺
好多細小既配件
令我覺得個CONCEPT係將一直以黎既野集合起黎既感覺
再咁玩應該要清倉賣物

改機票啦

行程幾時出啊?
希望今次飛到過去啦...
不過機會好微
追cb真係好邪惡...有一就有二
不過機會好微

會上癮

改機票啦

行程幾時出啊?

改機票最實際 仲可以去埋fs
不過機會好微

去過一次就已經走上不歸路啦....
希望今次 FS D日子唔好咁西啦...
等我上路都上得安心D....
不過機會好微

4場 完

我信事在人為
要去既冇野阻到你
不過機會好微

4場 完

有機會既話 FS 見
覺得今次真係有唔同...感覺大發一線

我信事在人為
要去既冇野阻到你

錢解決到既問題就唔係問題....
問題係唔知請唔請到假...
覺得今次真係有唔同...感覺大發一線

唔好燈
Btw今次似玩清新可愛 萬能啤啤上呀
Come back lm
頂我新年去韓國旅行
但我31號就返香港
錯開哂 WTF
頂我新年去韓國旅行
但我31號就返香港
錯開哂 WTF

去夠兩轉啦等咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞