Red Velvet 討論區 (8) - Darling U

1001 回覆
29 Like 6 Dislike
全程正係對眼都電死人

29位唔係流架... 佢對單眼皮真係好吸引...

未見過單眼皮女仔都可以咁靚咁吸引

Sm唯一單眼皮藝人

有車厘同你同一日生日 仲想點

正如車厘所講... 呢D 係命運黎...

但其實對住一個細十幾年既小朋友搲簽名感覺都幾奇怪...

佢當你大叔飯

一句oppa
你諗得咁多咩
Station 玩D曲風好多都好舒服(係估你唔到上次鐘鉉個首咁另類)

Spring Love
Always In My Heart
Darling U

Always in my heart我日日loop 超鍾意 睇尼又要loop多首darling you 一首悲一首甜

幾時到白菜同車厘唱STATION

佢當你大叔飯

一句oppa
你諗得咁多咩

成個人都軟晒啦

佢當你大叔飯

一句oppa
你諗得咁多咩

西住面叫Oppa

睇啤啤ig講...
原來前輩真carry

幾時到白菜同車厘唱STATION

白菜同寶劍出返首就正啦....
我想問邊到有得買啤啤月曆 ,好後悔冇訂到

一句oppa
你諗得咁多咩

成個人都軟晒啦

完全無反抗力....

去信和望下有冇啦... 好似賣緊 330

好多都有...

睇啤啤ig講...
原來前輩真carry

師兄親自操刀作添

我係信和買 300 行晒幾間都係得返果盒

幾間cdwarehouse都有得賣

佢當你大叔飯

一句oppa
你諗得咁多咩

西住面叫Oppa

個畫面幾正
上面高祖巴屋企都幾溫馨
額頭仔日日都要畀老母同大佬笑

睇啤啤ig講...
原來前輩真carry

師兄親自操刀作添

好歌獻給啤

睇啤啤ig講...
原來前輩真carry

師兄親自操刀作添

好歌獻給啤

原來首歌係練習生果陣話會比 竟然成真了 公司唔愛唔緊要 有師兄師姐愛

不行了

原來首歌係練習生果陣話會比 竟然成真了 公司唔愛唔緊要 有師兄師姐愛

感謝師兄真 carry 呀...

找數真漢子

找數真漢子

請受小弟一拜

幾間cdwarehouse都有得賣

唔該
我想問下你地聽take it slow有冇聽到沙沙聲
好un耳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞