Red Velvet 討論區 (8) - Darling U

1001 回覆
29 Like 6 Dislike
全程正係對眼都電死人

29位唔係流架... 佢對單眼皮真係好吸引...
隻歌好正
最尾對住牆果到..

話說細佬仲有兩日生日
我大佬同屋企人一齊買左個蛋糕比細佬提早慶祝
跟住佢寫左塊"啤啤飯"比我
我就二話不說曬曬D碟出黎

話說細佬仲有兩日生日

叫細佬聽多d

話說細佬仲有兩日生日

叫細佬聽多d

有咁既屋企人真係好幸福呀ching

話說細佬仲有兩日生日

叫細佬聽多d

啤啤飯

[img]https://c1.staticflickr.com/1/379/32288595402_40467d8b6d_o.jpg[]
話說細佬仲有兩日生日

巴打屋企真係好暖呀!

有冇啤飯同我呢個毒撚慶祝生日....

好萌呀

好萌呀

淨係睇張圖 仲以為個?係遮住左d野

[img][url]https://c1.staticflickr.com/1/379/32288595402_40467d8b6d_o.jpg[][/url]
話說細佬仲有兩日生日

巴打屋企真係好暖呀!

有啤啤5個陪你

話說細佬仲有兩日生日

叫細佬聽多d

啤啤飯

真係好,提子

[img][url]https://c1.staticflickr.com/1/379/32288595402_40467d8b6d_o.jpg[][/url]
話說細佬仲有兩日生日

巴打屋企真係好暖呀!

有車厘同你同一日生日 仲想點

巴打屋企真係好暖呀!

有啤啤5個陪你

好幸福啊

你生日我拎個白菜紙牌比你

叫細佬聽多d

啤啤飯

真係好,提子

好溫馨

巴打屋企真係好暖呀!

有啤啤5個陪你

好幸福啊

你生日我拎個白菜紙牌比你

如果我屋企係咁就好
全程正係對眼都電死人

29位唔係流架... 佢對單眼皮真係好吸引...

未見過單眼皮女仔都可以咁靚咁吸引
承歡同宅熊嗰兩首 station 就甜到漏...

點解門面嗰首咁慘架....

btw... 幾時到車厘出返首呀...
Station 玩D曲風好多都好舒服(係估你唔到上次鐘鉉個首咁另類)

正如車厘所講... 呢D 係命運黎...

但其實對住一個細十幾年既小朋友搲簽名感覺都幾奇怪...
Station 玩D曲風好多都好舒服(係估你唔到上次鐘鉉個首咁另類)

多數易入口

Spring Love
Always In My Heart
Darling U

正如車厘所講... 呢D 係命運黎...

但其實對住一個細十幾年既小朋友搲簽名感覺都幾奇怪...

佢當你大叔飯

Spring Love
Always In My Heart
Darling U

Always in my heart我日日loop 超鍾意 睇尼又要loop多首darling you 一首悲一首甜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞