Red Velvet 討論區 (8) - Darling U

1001 回覆
29 Like 6 Dislike

高祖係依到係最大果個

年紀最大但係最遲出道嗰個…

高祖係依到係最大果個

年紀最大但係最遲出道嗰個…

其實幾sad

高祖係依到係最大果個

高祖
其實幾sad

無話sad唔sad 既,佢本身都遲入 $M
其實幾sad

如果早幾年入 會唔會入左去fx
其實幾sad

水晶雪莉仲細過wendy同熊

呢樣嘢好難講既,都要睇當時夠晒料合格出唔出到道…

宅熊…

所以我覺得門面同承歡真係幾本事,兩年就出到道

又黎家族愛

又黎家族愛

原來凌晨四點去咗撐師姐

呢樣嘢好難講既,都要睇當時夠晒料合格出唔出到道…

宅熊…

所以我覺得門面同承歡真係幾本事,兩年就出到道

車厘都唔約
11年入sm 15年就出左道
車厘都唔弱

其實車厘 ICC 出道嗰陣時我覺得佢同四個姐姐都有段距離

咁而家都算係有進步既
全$m最短時間debut係邊位
車厘都唔弱

其實車厘 ICC 出道嗰陣時我覺得佢同四個姐姐都有段距離

咁而家都算係有進步既

佢真係要好努力先得
最擔心係佢

https://m.pikicast.tw/contents/?contentsId=13625

參考下

原來叉強師兄嗰幾個咁短時間

Sunny 半年
其實幾sad

如果入左就真心仆得街 睇完啤啤都覺得慘 睇完fx真心覺得知足常樂

https://m.pikicast.tw/contents/?contentsId=13625

參考下

但chen 同伯賢唱功都叫好
其實幾sad

如果入左就真心仆得街 睇完啤啤都覺得慘 睇完fx真心覺得知足常樂

第時出嗰隊新女團唔理啤啤就慘

參考下

但chen 同伯賢唱功都叫好

呢幾個師兄都快得幾誇張

Sunny 半年

睇完編嘢 小太陽已經慢咗

本身係諗住cap oppa既
但係timing錯左🙈
所以過黎呢邊po出黎.....

但係timing錯左🙈

cap錯都咁正

但係timing錯左🙈

Cap得好靚

但係timing錯左🙈

Cap得好靚

好gfable

Cap得好靚

好gfable[/quote]

一啖砂糖一啖屎 前一日睇完熊尼個mv好靚 後一日睇到輯fashion相 哇頂又黑唇又玩尻隻熊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞