英倫扮工室XX

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
恭喜
唔止結局,成套野都好慢同膠膠地,唔係香港背景真係唔會睇
我都聽聞過,仲要係因為個律師交漏咗一頁紙 低級錯誤
同pixel2 轉變好似不大
係啊
咁更加難
你依家係咪係Arup, Aecom呢d做緊consultant?
唔一定出名先肯請 有時細firm都得
利申 香港u engine畢業 拎T2
係掛 不過我電話咁岩岩呢個時候收咗皮
應該係天意要我換pixel3
跟著仆街(女人)老細真係慘過食屎

日日就派豬頭骨比我啃,聖誕想放連假AL又要比佢gut。

仲有三十日AL同佢講想番香港探屋企人佢夠膽同我講人地honey moon先放兩星期你憑咩放三星期

我係英國咁多年真係未見過咁閪既經理 又小器自私又鍾意micro management
Police storm Sony HQ in London after 'two stabbed'

https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/breaking-sony-music-incident-major-13522416

Sent via @updayUK

馬壯復仇記
俾唔俾放返3個星期好睇management , 4月返2wk+1wk work from hk
公司其他既經理通常都係睇都唔睇就直接批,係呢個八婆麻撚煩
如果唔洗Visa會唔會易搵d?
consultant易少少,但sub con好難(我覺得)
唔通去到外國,覺得可以落地盤同班人夾到野?
應該會,因為人地唔洗比多舊錢
巴打係乜野engine?
Congrats
strangers? ITV
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞