英倫扮工室XX

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
當年住bath
最凍果幾日
連屋企條走廊都似冰格 房都唔想出
已經係south west
Try Chalk Farm, Regent’s Park road, zone 2.
唔係,只係間唔中會去下conference
O2幾時先整返好
btw, 今日巴士比唔到錢係咪關O2事
D situation judgement test成日都fail
有無ching 教路
關咩事
今日返工放工同一個站上嘅所有人都比唔到錢
好似話有啲payment system係用4g link返去server做verification
唔L係掛 我個時crown幫我搞晒 搬晒成屋過黎

Btw 你同我budget一樣 好多地方都岩 你可以睇下
東邊limehouse island garden DLR沿線
北邊 central line會rough少少
南就去到deptford bridge lewisham
我當年都有relocation support
第一個月租同agency fee
lewisham好多年前住過 都幾雜
而家唔知有無好咗

1400其實可以住好central
1400 budget嫁人唔會揀lewisham
其實我覺得多過£1000拎去交租真係好大壓力

冇咩閒錢亂洗咁 (覺得要有好多錢剩先安樂 )
你地london 人高人工就話姐

之前搬屋買傢俬電器車保險機票酒店超級無敵手緊堅大壓力

宜家變返正常開支個人疏爽好多
2個人share都係一人500
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞