英倫扮工室XX

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
Link pls
難啲啵 common 幾時vote
呢個post得人驚啲
英國保守黨旗下政治團體Moggmentum表態支持香港歸英 (2)
https://lih.kg/899812
有咩好科推介
yes
一開Sky News的訪問真係嘈到爆 leave, remain
呢啲嘢根本係天生同宗教嚟 點講都好難改變對方
屌 真係笑撚左
真係加密都懶

估唔到咁多人叫我入紙投訴我GM
包埋HR director

Unfair access to opportunity
Being treated unfairly compare to other member within the department around the same ranking

仲提我下次同HR開會
記得提下
Constructive dismissal
Racial discrimination

仲話希望今次可以架空佢

我都走硬
真係直接玩大佢
加多句話會forward 俾guardian
佢地話 剩係講
take it further
industrial tribunal
就夠
連industrial supplier都問我攞CV forward 去佢熟既公司
但我GM連留都唔留我
笑左
公司上上下下低佢1grade2grade同佢講
叫佢留人
佢唔肯
連同我吹兩咀都唔肯
我地玩撚大佢!!!
agger
落club
Ching邊間公司?
唔叫我
碌上幾頁望下
勁呀,有料真係唔同啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞