希望大家可以幫下巴絲打 唔好再比左膠抹黑

183 回覆
464 Like 19 Dislike
樓主已經del左條片
兩條片加埋4分鐘只係睇到一堆混亂
根本睇唔到左膠打人
屈鳩完人del片

你話點就點啦,講又講完,求又求完
你哋都淨係識focus落搶咪同打人
無人留意到左膠打人,無人關注到其實佢哋係上堂呼籲人去美領
我無諗過連登有咁多左膠,我po出嚟一直都只係想還巴絲一個清白,條片中段有個中年男子好大力咁打巴打你又唔講?
1.係你自己將個post focus 係「打人」先,你咁想說服人「左膠」打人,大家先慢慢同你係到考證到底係邊個打人

2.連登而家有幾個po討論緊呢件事,大部份人都只係講得果個中年男人係扯佢口罩,唔係摑佢,你再睇下果個巴打反應,佢只係輕輕戴番個口罩,冇講任何野冇乜大反應,你比人摑左一巴係咁既反應既?

3.根本由上堂搶咪,圍住姚松炎,繼而動武從後箍實佢,呢一步已經錯撚哂,甚至係法理上,就算真係打鳩番班人轉頭都只會係自衛
屌你有無睇我留言
人地以為你係藍絲咪打鳩你(當有打先)
知閪你係獨派咩
大會事後無督你灰阿 記者逼佢都死口唔話你地係本土 保你地阿
屌喇星 仲想人點幫你阿 寫埋張感謝卡比你好無阿
仲唔反省
補多句,連登真係唔多左膠
你地有本事令到一個屌開左膠既論壇都有成班人指責你地,係因為大家都心水清睇到件事,兼有哂證據
唔好下下被迫害妄想症,郁d唔同意見就話人左膠
反省多d啦
睇完片點睇都唔覺得有咩咁清白
你不如講下邊分邊秒有個中年好大力咁打巴打?我真心搵唔到,陣係見到有嘗試扯口罩,但都講唔上好暴力
得罪講句,唔理獨唔獨派左唔左膠,有人咁樣係我活動搞事圍人搶咪,我一早打到佢叫唔到警察啦,我上面好聲好氣回覆你一句左膠得埋黎,如果唔係撐港獨我屌柒左你好耐啦,你地中二病夠未?成個地球圍住你轉咁
上去挑完人機搶咪圍完人打完人仲話返人地打你?你好唔好意思呀?
理想崇高唔係大撚晒,做人最忌自命清高
琴日唔係好多人屌話唔好私怨泛民嘅咩
一話泛民會出賣示威者就比成班泛民打手屈做5毛
remember twitter!!!

https://lihkg.com/thread/862363/page/1
[鍵盤戰士都可以一齊救港] twitter洗侵侵版用語整合
成件事搞到噉,點幫得落手
民心係形象工程黎
下次搞呢啲嘢時唔撚好噉衝動
兩三個醒水嘅上去咪算囉
吹咪有囉,一陣俾人標埋你做左膠
辛苦你咁好心機回佢,大愛包容,你地做得太好。

我真係容忍唔到成事不足 敗事有餘嘅小學雞,仲要撐
樓豬開完個 fake news post
造謠生事
之後就棄post 潛水
呢d 係咩玩法?
連登真係焦時無刻都充斥住fake news
樓豬水都潛埋
開完個造謠 post 就唔見人
咁係因為多五毛
根據樓豬邏輯
不過佢造謠生事後就潛左水
樓豬呢?

fake nws 喎
走左去?
連片都 DEL 埋
樓豬呢種玩法真係無敵
又標題黨
知道連登多冇腦 ON9 仔睇乜信乜
屌你老母

衝大台衝到咁柒,真係成事不足敗事有餘
你內容岩 但可唔可以打返個「咪」字?
今次又有左膠人鏈阻住
又篤灰
又人鏈
又唔肯俾 mic
又有大台

我地獨派要判佢地死刑喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞