希望大家可以幫下巴絲打 唔好再比左膠抹黑

183 回覆
464 Like 19 Dislike
投訴都係比對家,選班垃圾政棍左膠有閪用咩
投票都係比對家,選班垃圾政棍左膠有閪用咩
左膠當道
好多年冇去遊行了

以後都唔撚去,屌你老母成班死左膠
而家班巴絲好似殺咗佢哋全家咁,比佢哋狂屌
唔搞清楚個真相就亂咁屌人
你都係縮返入被度打飛機
唔好害人喇
睇下你出過咩post
大概知你係乜柒啦

\\
見到啲ou仔打晒飛機就想笑
覺唔覺矮仔着timberland真係好柒
有無人真心到而家都好憎楊ck
港獨盟割左蓆啦
你地係乜人自己知。

兩𠎀片左邊乜都睇唔到,右邊只睇到有人跌低,我眼力唔好,有冇師兄明示?

你老味排隊同等主持人俾咪咁簡單都唔撚識,幾多歲人仔呀?小學雞都好過你地,點做大事呀?定係其實只係做啲小事?

要搞你地想搞嘅野,人呢?錢呢?乜鳩都冇得個死人腦做埋啲垃圾行為,你地同果班廢人乏民一撚樣,冇撚用。
睇唔明條clip
睇唔明條clip

sorry,可能條片影得唔好,你可以去明報睇佢條片,清啲同無咁震
港獨盟割左蓆啦
你地係乜人自己知。

兩𠎀片左邊乜都睇唔到,右邊只睇到有人跌低,我眼力唔好,有冇師兄明示?

你老味排隊同等主持人俾咪咁簡單都唔撚識,幾多歲人仔呀?小學雞都好過你地,點做大事呀?定係其實只係做啲小事?

要搞你地想搞嘅野,人呢?錢呢?乜鳩都冇得個死人腦做埋啲垃圾行為,你地同果班廢人乏民一撚樣,冇撚用。

你係咪唔識字?啲字錯到
對住自己人就群毆
對住共產黨就和理非非

Sorry喎人地建制C隊根本冇當本土/港獨派係自己人
食屎啦販民賤畜
人地左膠大把網媒,同蘋果可以瘋狂抹黑你

你要衝大台就要有心理準備
指教下,轉話題撚,垃圾一份子?
呢招都屢試不爽,走埋去搞事,再屈番人轉頭 高登仔都睇慣左係連登仔仲吹奏班傻仔
屌你老母,仲要請警犬捉人
主辦方已經係咁問現場有冇人想發言
有不斷將支咪交畀唔同人講野

你十幾條友無啦啦戴口罩衝上去
你expect現場d人會同你冷靜 ??
泛民一向仆街
頭先係廣場衝左既巴打俾警察拉左 入嚟幫幫手
https://lihkg.com/thread/862214/page/1?ref=ios

被人拉咗啲巴打留咗言,講到明係我地係比姚生既人拉住然後交比警方

屌你老母同你唔係立場你就直接叫警察去拉人 左膠
主辦方已經係咁問現場有冇人想發言
有不斷將支咪交畀唔同人講野

你十幾條友無啦啦戴口罩衝上去
你expect現場d人會同你冷靜 ??

衝上台打鳩人唔認,再搵警察嚟拉人
左膠喎
老屈當真呀
證據呢?
「姚生既人」
不如話係 donald trump 既人啦
又或者係中共特務啦
你不如睇清楚條片
原本兩班人衝突完,班人已經打算放班巴打走
之後無啦啦有條友多手一拳打左落周偉雄到
啲人先衝上去捉住佢,跟住交比警察
佢嘅人係點證明呀?講就係?我係現場都可以講係俾你嘅人拉住交俾警方,真係好撚弱智,講就係
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2013293088730816&id=498203090239831
明報呢到都影得好清楚,條友咩都唔講無啦啦衝埋佢,姚松炎第一反應收埋支咪,然後即刻有4,5個衝出黎圍鳩姚松炎,我本身都好支持獨派,但今次真係撐唔落
人地都唔追究就算啦,無謂搞大件事佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞