希望大家可以幫下巴絲打 唔好再比左膠抹黑

183 回覆
464 Like 19 Dislike
唯一可以做既就係將明報條片放去香港獨立媒體個面 等班左膠睇下係邊個打鳩人先

@blackpic.hk
其實美領果邊嘅分分鐘唔識你地,咪撚消費人地。

同講多一百次都係呢句,你班垃圾要救香港就行正路,做埋啲無謂野只會累街坊!
好聲好氣問有冇人想講,佢地又唔講
十幾條友戴住口罩衝上去圍住姚松炎
正路個反應都係以為你想搞事/打人,多過以為你想講野啦
嘩咁撚野蠻

香港獨立靠晒佢
其實美領果邊嘅分分鐘唔識你地,咪撚消費人地。

同講多一百次都係呢句,你班垃圾要救香港就行正路,做埋啲無謂野只會累街坊!

死撚開啦,係上面就扮晒嘢想spin啲巴絲拉有組織去搞衰人哋
終於露底啦五毛狗
和理非
依家唔係講緊搶咪既冇錯 而係班左膠扮撚哂單方面既受害者 係咪唔應該比佢地咁樣收埋自己一拳打落搶咪既人塊面到依個事實?
最尾有冇聽到佢地講左乜?冇準備架。有準備搶野搞事,講稿就求奇叫兩句。我仲以為可以好似陳浩天咁感到我。眼淚都谷哂先冇貨賣。
咪又係你講就係囉。屌你老味衰過共產黨。垃圾有乜計救香港呀?分享下啦廢人!
呢單野真係要檢討下自己先

有人話現場係可以比人上台發言既話

根本搵個好質素既人上台講野就得

唔洗帶口罩/衝上台搶咪 變左多此一舉

事後網上見到呢班友話自己係學獨聯既人 我覺得未必係

希望整合清楚成件事
人地fb講左唔係,佢地隔離po又自稱獨立人士
話人地暴力但又俾人影到一拳打落人地到,大佬呀,點撐佢呀
然後見到個獨派係左膠滔個post d留言,一句唔埋就四圍屌柒人,但睇完都唔知佢講咩 咁既態度叫人地點同佢溝通
其實都接觸過兩邊嘅人
兩邊都有人期望
即使路線手法底線唔同,但仍然可以係同一條隊
但兩邊總有人要攻擊對方
只能夠講呢個行為會引起反效果 而且得唔到實際幫助 弊多於利

雖然左膠大台一向唔妥本土派 都預左佢地會用中國邏輯去屈人係鬼

所以唔理呢班友係真心定假都好 都要深思自己既行為係咪幫到成個大局
呢單野真係要檢討下自己先

有人話現場係可以比人上台發言既話

根本搵個好質素既人上台講野就得

唔洗帶口罩/衝上台搶咪 變左多此一舉

事後網上見到呢班友話自己係學獨聯既人 我覺得未必係

希望整合清楚成件事

佢哋從來都無講過自己係學獨聯嘅人
仲去黎把撚?
呢D垃圾活動,跟本消耗緊民意

幾萬億倒鳩晒都唔關我事,你阻撚到咩?
港豬又咪又係聽日返工

班撚屌唔知醒點解仲要幫佢爭取?
其實只係 又有 班人想將個焦點轉係泛民同獨派之矛盾,雨革已經屢見不鮮
純粹係FB見到有人咁樣講 Tag左學獨聯去澄清 證明左唔係

無論係點 呢班友上台搞單咁既野一定係唔明智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞