希望大家可以幫下巴絲打 唔好再比左膠抹黑

183 回覆
464 Like 19 Dislike
但佢地係都要除人口罩 有咩居心大家諗吓
黃衫佢係想除人口罩,但係帶口罩個個人嘅啪一聲係真係好大聲,然後黃衫佢再拉住打人個個人,之後睇鏡頭嘅畫面就真係睇唔清楚黃衫係做咗咩,但係口罩個個就真係打得好響好清楚,點幫。
去美領d人係戴哂口罩架?
帶住口罩去人地地頭搞事,搶唔到咪就去圍人地,仲想打人,佢地想除你口罩怪得邊個
算啦,將個重心放返去美館啦
你咁樣諗既同時
現場既人就諗緊「係都要戴哂口罩,有咩居心大家諗嚇」
依個係死局,大家覺得對方係搞事
左膠你都打唔贏
仲話勇武革命

笑死,睇番啲留言
你一開始就笑鳩人唔夠左膠打
而家又屌鳩人打左膠
你都轉得幾快喎五毛狗
樓主你都痴撚線
你出黎擒人個勢 完全係黑社會/黑警 撚有人知你係獨派
成堆人衝堆去 有咩理由唔去制止?
我呢個時候拍片
有人除你地口罩,你地撥手,有人熊抱被捕個位人兄,約5-10秒後鬆手,佢企返起身,係完全無再受威脅下
竟然跳起一鎚打個勸交人後腦
我唔放片廢事整死你個朋友
屌你地仲倒轉黎講
初頭以為你地打唔贏左膠咪笑鳩你地囉

點知原來

1. 係你地打人

2. 扯人口罩果個係咪左膠都唔知

屌,浪費晒我d 時間
嘩你又咁樣講真話
唔驚俾d 負評浸死呀?
李卓人輸撚硬啦即係
上面都有講
https://www.facebook.com/inmediahk/videos/727036074316693/
1:01:53
將心比己,有人咁樣係你活動到搶咪圍人,仲要用咁既態度同人溝通,你會點?
獨派好心爭氣d啦
果條友唔只打人
佢一衝上台就箍住姚松炎
你係回美領新聞果個?
Btw剛睇返獨媒條片 同我既差不多 不過就補完返上述事發經過
咁即係一拳打落人地塊面度

定係除人口罩呀?

仲有出手果個真係左膠?

有冇證據?
我睇唔到樓主fb 3分幾果段片
我當左膠有打
但肯撚定佢地覺得你地係藍絲 無可能知你地係獨派
你地就係明知係對方係左膠 都一野窩落去
屌都未講你地出黎擒人個勢係先郁手
快撚d反省
樓主已經del左條片
兩條片加埋4分鐘只係睇到一堆混亂
根本睇唔到左膠打人
屈鳩完人del片
咁到底點解你地要搶....
明明大會肯比咪人講野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞