希望大家可以幫下巴絲打 唔好再比左膠抹黑

183 回覆
464 Like 19 Dislike
呢單野真係要檢討下自己先

有人話現場係可以比人上台發言既話

根本搵個好質素既人上台講野就得

唔洗帶口罩/衝上台搶咪 變左多此一舉

事後網上見到呢班友話自己係學獨聯既人 我覺得未必係

希望整合清楚成件事
話人地暴力但又俾人影到一拳打落人地到,大佬呀,點撐佢呀
然後見到個獨派係左膠滔個post d留言,一句唔埋就四圍屌柒人,但睇完都唔知佢講咩 咁既態度叫人地點同佢溝通

其實我想問陳澤滔幾時變咗係左膠
佢一直都係獨派/本土派喎
自己打鳩人仲話人打鳩你
冇話咁樣係岩 但係班左膠有一拳打落人地塊面依個唔係事實?
個個都係喺連登勇武話拆大台
到有人做就即刻屌
搶咪唔啱就代表左膠可以打人叫警犬捉人再扭曲事實?
冇錯 成班係到轉移視線等人唔留意班左膠有打人又扮哂受害者既事實
搶咪既人係有因為班左膠一野打落人地塊面到既打人 咁左膠打人個一part既事實去撚左邊?
有冇片呀?
你自己都post左出黎 黃杉條友咪係
果條友係咩人呀?
幾分幾秒係打人?
佢伸手埋去除人口罩就真既
溫水煮蛙,好明顯大部分香港人已經無咩感覺,泛民都只係扮下野CAP水,你地想衝容乜易令到佢地連港豬啲票都無埋,咪傻啦
反正都唔會投比佢地
估唔到左膠捉鬼風氣仲係咁強烈
係撚咩
樓豬鳩up你又信
我係覺得佢一野刮落去塊面再扯口罩已經係
佢地係敵我矛盾意識 為左鞏固自己班盲粉 得三招
1. 收共產黨錢但冇證據 2. 非我族類=鬼 3.獨派=比藉口立23條

但泛民左膠收黎智英錢有證據就當睇唔到
咁你講吓係點?
點解班人一定要除人口罩?
其實我見到班左膠已經好克制,帶口罩條友幾次無啦啦想衝去打人都俾人禁住,人地都放佢走佢仲無啦啦一下轉身大大力打落人地到,隔住個鏡頭都聽到啪一聲,人地支持和平集會唔代表可以任你搞事同打人
我支持港獨,但呢下真心支持唔落獨派
點解班人一定要除人口罩?

人哋下一步就係去美領,梗要帶口罩,扯人口罩同想佢死有咩分別?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞