[明日大嶼] 屌你老母 個個同我入黎睇撚左條片佢

555 回覆
4763 Like 57 Dislike
為左獻媚可以去到幾盡
巴打咁有心做曬research 輕輕一推
林鄭條垃圾只係扯線公仔

樓主好波
推撚爆佢
屌你老母林鄭條八婆
樓主好波
政府由頭到尾都冇諗住係服務香港人
睇到好灰 要推多啲俾人睇
明明好簡單就可以解決件事,
啲仆街垃圾狗官諗咗好耐,都係諗埋啲垃圾屎橋
將簡單複雜化,起個19島,又亂咁駛曬香港人啲錢,搞個橋都咁撚樣,起個島一定勁多甩漏,嘥幾十年,整完人地都開發到可以住火星,香港仲起緊個爛鬼人工島,又無曬錢,屋都咪有得住就死撚咗,就算有得住,都係俾班蝗住先......成件事真係好撚on9又無奈又好嬲

憑咩特首亂咁用啲公帑?萬一有乜突發事,都無錢照應,市民咨詢都係落實完先問 好希望所有香港人覺醒,唔好俾人蝦到上心口
高質post
pish
起人工島真係最昂貴又高風險既方案 不單止嚴重破壞生態 仲要擔心個島會沉

施政報告一下子就推萬億人工島出黎 其他揾地造地方法提都唔提下根本居心叵測

早排不停討論高爾夫球場唔得 棕地唔得 都係煙幕 想營造到好似除咗起人工島就冇其他可行方案

不過俾你班仆街搞 我睇死你地就算唔起人工島轉去收地都係動用天文數字 因為目的根本唔係要解決所謂既問題
痴撚線...
Crazy
都預咗佢地無諗過解決,要解決真係俾盡十年都開始改善緊,由回歸個日開始,已經做中共隻狗 表面話為香港做實事,講到尾都係賣港,起人工島,真係唔敢想像將來情況會差到點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞