[明日大嶼] 屌你老母 個個同我入黎睇撚左條片佢

555 回覆
4763 Like 57 Dislike
pish
你話林鄭鳩吹個島自己咪又係google map 畫線當填海
當年八萬五,唔好
填吐露港,唔好
新界東北,又唔好
今年人工島,又唔撚得

真心想知你班連登仔有乜高見解決到土地問題咁吧閉
hi push push sin
[freeHK]學 獨 聯 邀 請 大 家 上 美 國 領 事 館 爭 取 香 港 民 主 人 權 法

http://lih.kg/bGgjzS

LIHKG @ Android
[freeHK]學 獨 聯 邀 請 大 家 上 美 國 領 事 館 爭 取 香 港 民 主 人 權 法

http://lih.kg/bGgjzS

LIHKG @ Android
推!!!!
高質post 推
pish
連登仔個個當自己係老闆,想零成本解決問題。總之覺得貴就唔得,買野打個八折先再諗啦 究竟係咪真係唔值哩個價呢,老闆話唔值就唔值架喇,邊理得你做咗幾多野。天理循環,就報係打工仔身上
8 90後見證住國際第一等城市既沒落 又無軍事 又無糧食配給 蝗蟲所到之地 必成廢墟 東方之珠神話自英國佬走左之後就永不復見 完喇所有野 邊個上台做官都係狗黎 唔係狗都唔會做中共傀儡 只可以講 香港搞成咁 係由香港人自己一手造成 上一代自私保自己資產保值 唔撚理下一代 所以咪搞成咁 未死既老野咪諗住走得甩 宜家每個政策都係搞9緊你班中產階級 睇路呀
政府不得民心,某程度上係佢地自己一手造成,攪到政策難以實行。人人都係自私為自己,8,90後都係想為自己爭取少少野,但係繼續斷送下一代未來,香港所有既將來都係建基於上一代既錯誤,資源緊拙,惟有放棄某一個時代,才能成就盛世。你想唔想被放棄?冇人想。對不起,民智未開香港只能永不超生。

繼續幫你地推post 又如何,憤怒都要有發洩渠道。
Push
唔撚飽和?
push
Pish
push
等大洗牌好過啦 香港輝煌已一去不返
今次呢個填海方案係幾好既觸發點去迫大家表態
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞