誠意邀請cowsep巴打城下一聚

324 回覆
9 Like 0 Dislike
我十點半等你等到十一點三喎
你個cell phone 可以adjust個時間啦
任你噏
on99 我cowsep一諾千金
一言既出 死馬難追
使撚走數?

so?

So, 我就拎晒證據去證明我冇放飛機, 輪到你去證明你冇9up了.

我等睇你表演架.

屌你啦 你遲到就遲到啦 咁撚多藉口

好失望, 乜你都係咁嘅水平.

最少都話我ps張圖出嚟啦.

咁你話有去, 你去咗邊等我呀?
任你噏

咁你唔見人點解唔上黎搵人呀 答下啦
係無撚腦定無撚到?
一張相都冇
定你個cell phone冇得影相

so?

So, 我就拎晒證據去證明我冇放飛機, 輪到你去證明你冇9up了.

我等睇你表演架.

咪起門外等你囉 沿途都幫手屌鳩本民青勢力睿鳴鳴人
任你噏

咁你唔見人點解唔上黎搵人呀 答下啦
係無撚腦定無撚到?

戇鳩 我咪當企下 曬下太陽
跟住我大撚把嘢做啦
唔撚使寫paper 做researchy吖?
唔撚使寫paper 做research吖?
笑死我

你晌邊幢樓嘅門外呀?

即係你話我較電話時間影相, 但點解我張相同出post個時間又會一樣, 如果我係遲到, 就應該係出post時間比張相嘅時間遲一大截先係架喎~

你晌邊幢樓嘅門外呀?

即係你話我較電話時間影相, 但點解我張相同出post個時間又會一樣, 如果我係遲到, 就應該係出post時間比張相嘅時間遲一大截先係架喎~

見到無人就走啦
唔撚使實地考察寫paper吖?
你哋梁kk寫得paper rw 寫得paper
我唔撚寫得?
屌你老母臭閪
我大撚把嘢撈
又有大茶飯 又要寫paper 又要做research
講到我好撚得閒理你哋班人咁?

幫刺客搵返幅原圖出嚟
樓主遲到改圖走數可恥!

我驚你有牙牙?

咁下星期四, 一月廿六日, 李嘉誠醫學院等啦~

Ok

記得係1100.

lm你走數

話咗架喇~~~~ʕ•ٹ•ʔ
(^_^)
(≧▽≦)
分唔清究竟係終極假腸定真係痴撚線
開左sem個幾星期就寫paper 邊科咁早交啊

你晌邊幢樓嘅門外呀?

見到無人就走啦

你都未答我喎, 企咗晌邊幢樓嘅門口唧? 快啲話我知啦, 我好想知呀.
開左sem個幾星期就寫paper 邊科咁早交啊

使撚同你交待?
你傻撚咗呀?

幫刺客搵返幅原圖出嚟
樓主遲到改圖走數可恥!

俾你識穿咗!

你晌邊幢樓嘅門外呀?

見到無人就走啦

你都未答我喎, 企咗晌邊幢樓嘅門口唧? 快啲話我知啦, 我好想知呀.

我等咗一陣 見到無人就走啦 咪當曬下企下做下運動囉
咪撚嘥我時間啦

見到無人就走啦

咪撚嘥我時間啦

我唔係問你企咗幾耐, 係問你企咗晌邊呀, 唔會連幢樓嘅名都講唔出呀?
分唔清究竟係終極假腸定真係痴撚線

如果唔係假, 都真係好需要睇下醫生.

見到無人就走啦

咪撚嘥我時間啦

我唔係問你企咗幾耐, 係問你企咗晌邊呀, 唔會連幢樓嘅名都講唔出呀?

咪之前講好果幢囉 點呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞