誠意邀請cowsep巴打城下一聚

324 回覆
9 Like 0 Dislike
19分, 有一個幾俊俏下嘅青年人推一推門入嚟, 望兩望就走咗.

我都估到佢冇咁靚仔架喇.
集思廣益幫刺客諗藉口

「on9,出嚟比你篤灰咩?」
集思廣益幫刺客諗藉口

邊有咁長
佢淨係講 屌你老母 㗎咋
24分.

我同個看更對望咗好耐.

莫非佢就係巴打?

會唔會cowsep巴打都係保安牌人士, 所以先咁buy阿葉……
24分.

我同個看更對望咗好耐.

莫非佢就係巴打?

會唔會cowsep巴打都係保安牌人士, 所以先咁buy阿葉……

刺客反葉㗎
呢啲廢鳩一定走左數啦
集思廣益幫刺客諗藉口

邊有咁長

集思廣益幫刺客諗藉口

邊有咁長

佢今次要講幾多次先耍得甩恥笑佢走數嘅巴打?
如果我等到45分走人, 大家覺得點?

邊有咁長

佢今次要講幾多次先耍得甩恥笑佢走數嘅巴打?

佢會當睇唔到 開新post繼續9up

刺客:我46分到,見唔到你,走數狗
正式宣布 cowsep係狗
推到佢仆街

好吧咁我等到1200, 斷估佢唔會話自己約1100然後1200先出現再話我走數掛?
正式宣布 cowsep係狗
推到佢仆街

唔洗宣布啦,佢走數已成習慣

好吧咁我等到1200, 斷估佢唔會話自己約1100然後1200先出現再話我走數掛?

我意思係 你幾點走佢都可以好無賴咁話自己到左搵唔到你

難得咁多位巴打託付我, 我自己一個走咗去食好西唔係咁好意思.

難得咁多位巴打託付我, 我自己一個走咗去食好西唔係咁好意思.

真漢子
佢一路捕住呢個post
一見到你話走就浦頭出現話見唔到你

46分.

其實可能根本就係我地誤會佢.

可能cowsep巴打已經到咗不過唔可以現身.

因為其實佢係蒙民偉個公廁嘅化身.
佢一路捕住呢個post
一見到你話走就浦頭出現話見唔到你

咁可能我會殺佢一個回馬槍, 掉轉頭走番去蒙民偉搵佢呢~
50分.

我好肚餓.
垃圾到咁 浦個頭都唔敢
面係人地比
可能刺客係到左Lee ka shing medical school
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞