誠意邀請cowsep巴打城下一聚

324 回覆
9 Like 0 Dislike
可唔可以講吓發生咗咩事?

54分.

今日蒙民偉好似有nursing嘅non-jupas面試, 好多黑絲套裝妹妹仔走上走落.

但係我係唔會影俾大家睇架.

你去樓上搵個cowsep條友睇佢開過咩post就大概會明

54分.

今日蒙民偉好似有nursing嘅non-jupas面試, 好多黑絲套裝妹妹仔走上走落.

刺客(coswep)不甘心被眾巴打恥笑i大扮港大跟住約樓主現實係港大隻抽 點知又潛左水

54分.

屌你

54分.

屌你

大家要勿忘初衷呀!

屌你

大家要勿忘初衷呀!

影男人腳可能愛召喚到刺客上水
lm睇走數

1200.

對唔住各位巴打我真係好肚餓, 要撤退了.

今次作戰, 係失敗咗.

1200.

對唔住各位巴打我真係好肚餓, 要撤退了.

今次作戰, 係失敗咗.

西瓜sep可以上水啦

大家記唔記得依度?

一年過去, 青山依舊, 人面全非了.
Ive 仔留名
大家可以諗定問題等cowsep巴打上水之後問佢喇~

屌你老母

屌你老母

仲有“收皮啦”呀.
lm睇走數

你個名
咪撚燈

Cowsep : 我咪1100pm到 屌你老母

簡單啲嚟講, 政事台有位巴打講不合邏輯, 又瘋狂推post, 又經常屌其他巴打老母, 我就諗住約佢出嚟睇下有咩幫到佢, 時間地點都係佢揀, 佢都要no show...

大家記唔記得依度?

有冇人要入去搵勇武黑夜刺客呀?

大家記唔記得依度?

我突然醒起佢間hku喺青衣喎

大家記唔記得依度?

我突然醒起佢間hku喺青衣喎

勇武青山刺客
我開始懷疑 cowsep刺客已經不在人世

講明先
我一早嚟咗 乜撚都見唔到

講明先
我一早嚟咗 乜撚都見唔到

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞