誠意邀請cowsep巴打城下一聚

324 回覆
9 Like 0 Dislike
會唔會係你一早影定咋?
cell phone啲時間有得調較架喎
咪撚扮晒嘢吖戇鳩
自己走數話人走?
自己走數話人走?

人地影撚哂相 你呢 証據係邊?

講明先
我一早嚟咗 乜撚都見唔到

一早嚟咗唔見人又會而家先出嚟抽水嘅…

講明先

一早嚟咗唔見人又會而家先出嚟抽水嘅…

咪就係
唔見人唔識上連登對質?

講明先

屌 真係出呢招
自己走數話人走?

真係呢句
咪撚扮晒嘢吖戇鳩

咁點解你唔見有人 但係又遲兩個鐘先回post呢
咪撚扮晒嘢吖戇鳩

咁點解你唔見有人 但係又遲兩個鐘先回post呢

屌你老母

刺客:我46分到,見唔到你,走數狗

好吧咁我等到1200, 斷估佢唔會話自己約1100然後1200先出現再話我走數掛?

我意思係 你幾點走佢都可以好無賴咁話自己到左搵唔到你

好吧咁我等到1200, 斷估佢唔會話自己約1100然後1200先出現再話我走數掛?

我意思係 你幾點走佢都可以好無賴咁話自己到左搵唔到你

厲害厲害~
會唔會係你一早影定咋?

Cell phone 呢個term 真係好耐冇見過
會唔會係你一早影定咋?

Cell phone 呢個term 真係好耐冇見過

屌你老母
要證明我有冇去到, 十分簡單.

我就十點半晌灣仔上10號綠van, 去到瑪麗醫院行落沙宣道嘅, 八達通交易紀錄冇得呃人, 而又冇乜邊條小巴線係單程收十一個半.

我就十點半晌灣仔上10號綠van, 去到瑪麗醫院行落沙宣道嘅, 八達通交易紀錄冇得呃人, 而又冇乜邊條小巴線係單程收十一個半.

so?

so?

So, 我就拎晒證據去證明我冇放飛機, 輪到你去證明你冇9up了.

我等睇你表演架.

so?

屌, 你 show 證據比佢睇你去左. 同佢鬥大邊個吹水死全家癌症到九十九仔女半盲跛同單手嘛!

so?

回應下上面d問題啦
唔回應死全家 賓周生瘡
刺客面皮萬尺厚 欽敬欽敬

so?

屌, 你 show 證據比佢睇你去左. 同佢鬥大邊個吹水死全家癌症到九十九仔女半盲跛同單手嘛!

對唔字.

so?

So, 我就拎晒證據去證明我冇放飛機, 輪到你去證明你冇9up了.

我等睇你表演架.

屌你啦 你遲到就遲到啦 咁撚多藉口
佢一路捕住呢個post
一見到你話走就浦頭出現話見唔到你

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞