誠意邀請cowsep巴打城下一聚

324 回覆
9 Like 0 Dislike
影部notebook 影學生證唔要你個柒樣
快d求kongu仔借張證比你繼續扮啦刺客

用開laptop 唔好意思?
影個ID俾你哋班傻鳩篤灰?

遮晒你d個人資料佢
今日內都影唔倒呢張咁簡單既相你就係走數ive仔扮hku

on9 使唔使影埋jupas張form俾你呀戇鳩

又話本土派嘅?中資喎

starfuck又話貴
m記又話中資
咁7仔買雪糕好未?

7仔間間都有得賣? 你傻撚咗?

咁入去買最平果樣嘢囉, 買包紙巾都係唔使五蚊.

死牛一面頸,無雪糕咁買水買糖好無?

我買水使撚幫襯7-eleven?

咁你去開邊買水? 指教下.

好撚簡單 就約你喺polyu/ cuhk/ lingu/cityu/hku/ eduHK/ bu睇你夠唔撚夠膽

又話本土派嘅?中資喎

starfuck又話貴
m記又話中資
咁7仔買雪糕好未?

7仔間間都有得賣? 你傻撚咗?

咁入去買最平果樣嘢囉, 買包紙巾都係唔使五蚊.

死牛一面頸,無雪糕咁買水買糖好無?

好撚簡單 就約你喺polyu/ cuhk/ lingu/cityu/hku/ eduHK/ bu睇你夠唔撚夠膽

青衣ive ok?

遮晒你d個人資料佢

記住係張卡上面貼限紙寫住勇武黑夜刺客

我今日咪約咗你晌港大囉…

問你去邊買水你就講晒啲大學名出嚟, 你係咪離開校園唔會口喝唔使飲水架?

你話約我晌潮洲宗親會我就要驚唧…
過黎西貢大學
我幫樓主同條ON9做公證
反正日日係hall
巴打你又係嘅,人地約你去Lee ka shing medical school
條陳雲狗
巴打你又係嘅,人地約你去Lee ka shing medical school

佢到而家都仲未講到晌邊幢嘢外邊等我~

我今日咪約咗你晌港大囉…

問你去邊買水你就講晒啲大學名出嚟, 你係咪離開校園唔會口喝唔使飲水架?

你話約我晌潮洲宗親會我就要驚唧…

你無講錯㗎
你講乜鳩starbuck desktop 都掩飾唔到你走數既柒架啦算鳩數啦
你講乜鳩starbuck desktop 都掩飾唔到你走數既柒架啦算鳩數啦

收下皮啦 走?幾時有走過 我等到1115先走
走數狗
到底我應唔應該約多cowsep一次? 咁多位巴打點睇?

只會無限loop落去

應該 想幾時?年初四後okay

應該 想幾時?年初四後okay

收檔啦
誠信破產
繼續FF埋下半世
下世唔好再做on9仔

遮晒你d個人資料佢

乜jupas有form㗎
推返先 想幾時 幾點 邊道

遮晒你d個人資料佢

死傻鳩 8月中放jupas offer咪有form囉柒碌

遮晒你d個人資料佢

影學生證校徽
遮蓋個人資料包括你個樣
寫cowsep落張紙仔度
完成
咁樣咪有效證明你係hku學生囉

或者問下有冇好心人可以借張kongu證件你打飛機
新春佳節少d粗口喇
ive仔
推返先 想幾時 幾點 邊道

搵唔到閣下肯參與又證明到閣下有嚟到嘅公正方法喎, starbucks你又話貴, 麥記你又話中資, 七仔你又話唔使晌果度買水.

遮晒你d個人資料佢

影學生證校徽
遮蓋個人資料包括你個樣
寫cowsep落張紙仔度
完成
咁樣咪有效證明你係hku學生囉

或者問下有冇好心人可以借張kongu證件你打飛機
新春佳節少d粗口喇
ive仔

你收撚皮啦 我使聽你講?你都忽忽地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞